2777
2789

سایت سوالات شرعی

قسمت کارشناس مشاوره

انلاینه جواب میده

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

نمیتونم تلفنی صحبت کنم

سایتم دارن میتونی پیام بدی

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشغال نیست؟پشت خط نمیمونی؟

بستگی به ساعتش داره. بعضی وقتا تا تماس میگیرم وصل میشه به مشاور. بعضی وقتام همش میگه تو صف انتظارین

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
بپرس شاید بتونم کمکت کنم

من سال پیش امتحان نمونه دادم و قصد داشتم برم تو تجربی من توی هدایت تحصیلی تجربی نیاوردم و توی نمونه دولتی اومد ترازم ک میخوره ب تجربی و انسانی و چون تجربی تو مدرسه عادی نیاوردم تو هدایتم نیومده نیمتونم برم این رشته منم نرفتم دیگه انسانی نمونه رفتم ترمیم معدل دادم و تجربی ثبت نام کردم عادی الان شنیدم که  ازمون میگیرن برا تکیمل ضرفیت نمونه دولتی میخام شرکت کنم ولی نمرات هر درس باید بالا، 15باشه و من دو درسو میفتم بنطرت معلم نمره میده برم بهش بگم از سه درس تخصصی نمره بالا بخام برا شرکت اصن فکر کن نمره رو گرفتم با شیرینی قبول میشم اصن ازمونو؟ 

من سال پیش امتحان نمونه دادم و قصد داشتم برم تو تجربی من توی هدایت تحصیلی تجربی نیاوردم و توی نمونه ...

ببین درس خوندن تو نمونه با باقی مدارس فرقی نداره 

دیدم که میگم 

عوضش بشین فیلم ببین و مشاور خوب بگیر

کاربری دست ۲ نفره🙂
مدارس نمونه سهمیه دارن

سهمیه در قبال سختی و درس دادن نابودشون هیچیه هیچی 

نمیدونم شاید تو منطقه شما معلماش خوب باشن 

ولی تو منطقه ما فقط اذیت میکردن و استرس میدادن فقط 

بعد دوستم رفت یه مدرسه عادی در کنارش ویدیو خرید نگاه کرد و ی مشاور خوب داشت و آزمون شرکت میکرد ی رشته فوق تاپ آورد 

کاربری دست ۲ نفره🙂
بما عادی درس نمیدن این ترم دو سه درسو افتادم

خوب من دارم چی میگم بهت دختر خوب 

میگم بشین کلیپ ببین تو تلگرام 

یا اگه میتونی بخر 

تو مدارس عادی میتونی راحت غیبت کنی اذیتت نمیکنن 

ولی بازم برو با یه مشاور خوب صحبت کن اون بهتر میدونه قطعا 

کاربری دست ۲ نفره🙂

وقت خودتو تو نمونه از دست نده

من نمونه بودم واقعا ناراضی

خیلی سختگیرن

اگ نتونی الان نمره بالا بگیری بعدا اگ یه نمرت زیر ۱۲ و چند درس زیر ۱۵ اخراج میشی

وقتی خودت سخت تلاش کنی فرقی نداره نمونه و عادی

فقط عادی تستی زیاد کار نمیکنن

میتونی سال بعد مشاوره بگیری و باهاش کنکور و نهاییتو پیش ببری

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

اگ میخای بری نمونه باید واقعا مطمعن باشی ظرفیت سختی هاشو داری یا نه

گاهی اوقات به بهانه نهایی کنکورو ول میکنن نمیگم کنکور مهم تره ولی اگ کنکورتو بد بدی شانست برای رشته های تاپ پایینه

کلا نمونه دنبال اینکع شاگرد اول بده بیرون

من سال دوازدهم معدل ۱۹.۶۴ شاگرد نشد! 

ببین شاگرد اول تا سوم دیگ چ نمره ایی داشتن

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂