2777
2789

خانما من همونم که صبح تاپیک زدم و شات گذاشتم ک میخواسته بره سرکار منو بیدارم نکرده بود

ساعت ۱۰.۳۰ باید میومد هنوز نیومده گوشیشو هم جواب نمیده به محل کارشم زنگ زدم کسی جواب نداد تعطیل شدن همه محاله تلفن منو جواب نده اگه ربع ساعت دیر تر بخواد بیاد بهم پیام میده میگه

دلم هزار راه میره چیکار کنم

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس چرا تاپیک صبح نیست؟ از صبح باهاش تماس نگرفتی؟ خبری نداری؟

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
پس چرا تاپیک صبح نیست؟ از صبح باهاش تماس نگرفتی؟ خبری نداری؟

تاپیک قبلیمه

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             
دوستاشو زنگ زدم نمیدونستنشماره همکاراشو ندارم

شاید رفته خونه مادرش مادرت یا شاید گوشی شو جا گذاشته والله هزارجا فکر رفت منم شوهرم ی روز زنگ نزنه یاجواب نده میدونم کارش زیاد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تاپیک قبلیمه

آهان. الان دیدم. چون از عنوانش مشخص نبود فکرکردم اون نیست. شاید ماشینش خراب شده و درگیره. ان شاءالله الان پیداش میشه

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

سلام. همسرتون اومدن؟

سلام خوبیدبله اومدن ماشینش خراب شده بوده

خو خداروشکرالحمدالله 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم