2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا دیگه همه کاربرا نی نی سایت عازم خارجن انگار خبریه

باز اخر شب یکی دیگ میاد تاپیک میزنه ۱۰ روز دیگه ازایران میرم🥺🥺یه جوری رفتار میکنن انگار شکنجه قراره بشن . بخدا جای اونا بودم قر میدادم از خوشحالی

استرس و احساس پشیمونیت کاملا طبیعیه. به هر حال زندگیت داره تغییر بزرگی میکنه. بعد یه مدت همه چی برات عادی میشه. از نظر من اگه به یه کشور جهان اول داری مهاجرت میکنی، کارت کاملا درست و منطقیه

پیشاپیش میگم گلی 

به هیچکدوم از افرادی که الان میان کامنت میذارم و ته دلت رو خالی میکنن اهمیت نده

اینجا سرزمین خداونده و هررر جا بری اسمونش همین رنگه

خونت ایران میمونه و مطمعنم یک روز سر افراز بر میگردی

ولی الان 

به پشت سرت نگاه نکن و با قدرت برو سرت سلامت💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

حسرت براچی

عزیزم میشه بگی چقدر هزینه رفتنت شده؟ میخای برای ورس خوندن بری یا زندگی عادی؟ میشه یکم توضیح بوی، و اینکه با خونوادت میری یا تنهایی

منم خیلی دلم میخاد تو ایران نمونم

ادم خندش میگیره از بعضی افکار🤦هنوز نمیدونی کجا میره تازه همه جا مشکلات هست هیچ جا بهشت نیس

فضول زندگی‌مردم نیستم هر جا میره برای دل خودش میره خودشو از دست امثال پرستوهای فداکاری مثل شما نجات میده

شما به خندت برس که وقتی توشه خندشم‌جوره🤣👹