2777
2789
عنوان

از الان بفکر دیدوبازدیدم

104 بازدید | 10 پست

من خاله هام عموها و عمه عام و دایی هام م بجز یکیش پاگشا نکرده مارو« ما رسممونه تو عقد پاگشا کنن» 

۳ ماهه ک عقدیم

الان عید ک شد نریم خونشون بد میشه؟😬

شوهرم متنفره از دید و بازدید

دعا کنین بریم مسافرت نباشیم عیدو اینجا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سر زفتن به ی دورهمی جنگ داریم چون خوشش نمیاد از بزن و برقص خانواده منم ک هرجا باشن قطعا باید برقصن

Nail artist 🤍  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ خانواده باحالی داری🥹 توام مث منی دومااه جلوتر همش عزا میگیرم واس چیزی ک نمیدونم پیش میاد یانه

فکرم درگیره ک شوهرمو میخام چیکار کنم

نرم بابام قیافه میگیره😭بریمم شوهرم همش بحث میکنه ک چرا زورکی میبری 

سری قبل ی بهونه آوردیم فقط شام موندیم

الان عید ک شد اونو چیکار کنیم

Nail artist 🤍  

رقصم حدی داره

نه شب یلدا بزن و بکوب داشتن

الان چهارشنبه سوری بازم بزن و برقص

سیزده‌بدر همچنین

سالی یبار نیست ک شوهرمو راضی کنم😭از الان قلبم درد گرفنه ک میخام چی بگم

Nail artist 🤍  

فکرم درگیره ک شوهرمو میخام چیکار کنمنرم بابام قیافه میگیره😭بریمم شوهرم همش بحث میکنه ک چرا زورکی می ...

وای پدرت انگار مادرشوهرمنه منم شوهرتم 

من کلا خانواده شوهرمو دوس ندارم از لحاظ فرهنگی ب هم نمیخوریم یعد اگه نریم مادر شوهرم میره تو قیافه هربار مهمونی دارن ما دعوا داریم

وای پدرت انگار مادرشوهرمنه منم شوهرتم من کلا خانواده شوهرمو دوس ندارم از لحاظ فرهنگی ب هم نمیخوریم ی ...

چه تفاهمی من پدرم مارو خیلی مجبور میکنه

سری قبلم گفتم بعد شام نمیایم گوشی رو روم قطع کرد 

انقد  بد شدم پیش نامزدم ک نگو

تا دو روزم باهام فقط در حد سلام خدافظ حرف میزد

Nail artist 🤍