2777
2789
عنوان

دوساله شبا خواب به چشمام نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 33 پست
من قبل ازدواج از سردی و گرمی سر در نمیاوردم .ولی الان اونقدر تحقیق کردم یه پا متخصص شدم واسه خودم .ه ...

اسفند دود کردن بخصوص با کندر خیلی خوبه

دودش مغز رو گرم می کنه

کلا برای خیلی چیزا خوبه

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

کلا برای حفظ از بلایا خوبهشما این حرز رو بگو ببنده به بازوی راستاون سردیجاتم قطع کنبه نظرم یه مدت هر ...

چشم حتما .ممنون بابت راهنماییات

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسفند دود کردن بخصوص با کندر خیلی خوبهدودش مغز رو گرم می کنهکلا برای خیلی چیزا خوبه

اینو نمی‌دونستم ،حتما انجامش میدم 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
تو رو خدا .چند بار تشنج کردن ؟میترسم صرع باشه 😭دکتر هم می‌ره ،ولی می‌خوام دکترش رو عوض کنم

آره..اگه تهرانی برو پیشه دکتر حسین علی قلیچ نیا عمرانی....آدرسشو سرچ‌کن میاره...این دو نفر ک میگم اونجا خوب شدن..یکشون شاید ۷ یا۸ سال تشنج میکرد الان کاملا خوب شده و زندگی و بچه داره خداروشکر...یکیشونم نزدیک یک سال ک خداروشکر اونم‌ الان ۸ ساله ک کامل خوب شده