2777
2789
عنوان

دوساله شبا خواب به چشمام نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 33 پست
عزیزم حتما ببرش دکتر مغز و اعصاب خوب...ان شاءالله خوب میشه‌‌..دور و اطرافم دو نفر میشناسم ک کامل خوب ...

تو رو خدا .

چند بار تشنج کردن ؟

میترسم صرع باشه 😭

دکتر هم می‌ره ،ولی می‌خوام دکترش رو عوض کنم 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
هیچ اطلاعاتی ندارم ولی بخاطر دل شکسته ات کامنت میزارمفقط میتونم دعات کنم ان شالله آرامش سهم قلب و زن ...

فدات بشم عزیزم .

مرسی که اینقدر مهربونی❤️

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم داشت خوب شد ی دکتر بهت معرفی میکنم اگه تهرانی پشت گوش ننداز عالیهدکترمحمد مسعودی مترو شادمان ...

تهران زندگی میکنیم .ولی فعلا اومدیم تبریزیم .

می‌خوام ببرمش یه دکتر دیگه شنبه .هر موقع برگشتم حتما اونجا هم میبرمش .دستت درد نکنه 

نمی‌دونم .میپرسم ازش سابقه داشتی ،میگه نه .فقط میدونم طبع بدنش به شدت سرده .میگن از سردی مغذه

منم اینو شنیده بودم  گاهی از سردیه

خب مرتب بهش گرمیجات بده

بخصوص دم کرده اسطوخدوس هم برای آرامش خیلی خوبه هم طبعش گرمه شبا بده بخوره

سردیجات رو تا میشه خیلی کم کنه بخصوص شبا اصلا سردیجات مثل ماست و دوغ و خیار و گوجه و اینجور چیزا نخوره مرتب اسفند دود کن بوش رو استشمام کنه مغز رو گرم می کنه

قبل خواب گلاب بو کنه یا بزنه زیر دماغش

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

تهران زندگی میکنیم .ولی فعلا اومدیم تبریزیم .می‌خوام ببرمش یه دکتر دیگه شنبه .هر موقع برگشتم حتما او ...

ببین دکترش عالیه ولی خیلی زودتر نوبت بگیر چون خیلی سرش شلوعه 

از قبل خبردار بوده این مشکل رو داشته؟به شما نگفته بودن؟مگر دارو مصرف نمی کنه؟

نمی‌دونم از قبل داشت یا نه .به من میگه نه نداشتم .

قبل عروسی یه تصادف کرد ،سرش خورده بود به شیشه .میگم شاید از اون باشه ،ولی جواب ام از ایش سالم بود .

مصرف می‌کنه .دکتر دوز داروش رو چند ماه بود کم کرده بود

ببین دکترش عالیه ولی خیلی زودتر نوبت بگیر چون خیلی سرش شلوعه

حتما میزنم گوگل شمارش رو برمیدارم .ایشالله که اثر کنه .

نوع تشنج برادر شما چطور بود ؟ چند بار تشنج کرده بود ؟فاصله تشنجاش چقدر بود ؟

شوهر من تو خواب تشنج می‌کنه 

یه حرز امام جواد(ع) هم بگیرین ببنده به بازوی راستش

واسه چی تاثیر داره ؟

ممکنه از ترس و اینا باشه ؟

چون میگه قبل تشنج تو خواب انگار دارن میکشنم

واسه چی تاثیر داره ؟ممکنه از ترس و اینا باشه ؟چون میگه قبل تشنج تو خواب انگار دارن میکشنم

کلا برای حفظ از بلایا خوبه

شما این حرز رو بگو ببنده به بازوی راست

اون سردیجاتم قطع کن

به نظرم یه مدت هر شب دم کرده اسطوخدوس بهش بده 

انشاءالله که دیگه تشنج نکنه

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

منم اینو شنیده بودم گاهی از سردیهخب مرتب بهش گرمیجات بدهبخصوص دم کرده اسطوخدوس هم برای آرامش خیلی خ ...

من قبل ازدواج از سردی و گرمی سر در نمیاوردم .

ولی الان اونقدر تحقیق کردم یه پا متخصص شدم واسه خودم .

همه این کارا رو میکنم .

قبلا اسطوخودوس میدادم بهش .بعد دیدم تداخل دارویی داره قطع کردم .

غذا هم که من خیلی سخت میگیرم براش ،همش گرمیجات میدم بهش .شیره انگور شبا قبل خواب میخوره .

بی هوش میشد خشک میشد کف از دهنش میومد

من از زبونش میترسم .زبونش رو گاز میگیره .

بار دوم انگشتام رو کردم دهنش .بار سوم هم دندونای عقبیش رو کشیده از اونجا انگشتم رو کردم دهنش