2777
2789
عنوان

بیاید عکس از طلاهامون بزاریم😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 4963 بازدید | 143 پست
یا خدا من صفحه ۳ عکس طلاهامو گذاشتم نابود نشم😁

ولی راست میگه ها 

من ازدواج قبلم سال ۹۳ یه عکس عین شما از کل طلاهام گزاشتم که بتیه پس زمینه چادرمشکی بود زیرشون پهن کرده بودم عکس قشنگ بیفته 

خداشاهده دقیقا ۱۲ تاالنگو یه سرویس که بابام سرعقد داده بود و سرویس اونا و حلقه و نشون و یه نیم ست پاگشام و تک پوش و همممممه طلاهام خلاصه تواون عکس بود 

بقران مجید رفتیم خونه مامانم سینه ریزعروسیم گم شد توهیئت محلمون 

بعدم پابندم افتاد تو رودخونه ی پل بلوارابوذر تهران که الهی گل بگیرن اونجارو 

انکستر نشونمو بردم توبارداری به دستم گشادکنن نازک شده بود تومترو شکست افتاد گمشد 

بقزشونم  همسر سابق  برد فروخت واسه بدهیاش بعدم که دیگه جداشده بودیم نشد که جاش بگیره واسم .

بطرز عجیبی همش هیچ شد جان بچم راست میگم 

الانم عکس گزاشتم و زود برداشتم 

فقط یکی از عکساموند چون نتم رفته بود تاگوشیمو خاموش روشن کنم سه دقیقش گذشته بود نشد پاک کنم 

ولی راست میگه ها من ازدواج قبلم سال ۹۳ یه عکس عین شما از کل طلاهام گزاشتم که بتیه پس زمینه چادرمشکی ...

گفتم که...عبرت کسی نگیره این تکرار دوباره میشه...که واس من شد و گفتم غلط کنم اینجا چیزی بذارم...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای چقدر بد .من فکر نمیکردم توی مجازی بشه کسی رو چشم زد

میشه دیگه متاسفانه بعضیا سکته میزنن یکی یه چیزی داره 

حالا مبارکه گلم و ... هم میگنا 

ولی جدی نگیر چشم هم میزنن حسابی