2777
2789

یه تاپیک بود چندوقت پیش دیدم میگفت اثبات کردن ظلم خانواده مادری خیلی سختتره ...چون خانوما بلدن چطوری کوچیک جلوه بدن اتفاقا رو ... نظر شما چیه؟ از سمت کدوم خانواده بیشتر دلخورید؟

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادری بلایی سرم آوردن ک تو قصه ها و رمانا فقط پیدا میشه 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

من هر دوشون بد بودن الآنم بچه دار شدم بازم هم خانواده خودم بده هم خانواده شوهرم

آخی خدا صبر بده ...

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

مادری بلایی سرم آوردن ک تو قصه ها و رمانا فقط پیدا میشه

عزیزم خدا صبرت بده ...

عزیزم خدا صبرت بده ...

گذشته ماله ده سال پیشه 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

زیاد با فامیل صمیمی نشدیم که بتونن اذیت کنن همیشه احترام داریم چون با فامیل قاطی نشدیم و زیاده روی ن ...

درسته 👍

هر آدمی به طور ذاتی با مادر و خانواده مادری ارتباط بیشتری داره و زمان بیشتری رو با اونا صرف میکنه و طبیعیه که از اونها ضربه بیشتری میخوره

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین