2777
2789
عنوان

عفونت قارچی واژن

111 بازدید | 17 پست

بچها خیلی خارش دارم و ترشحات پنیری اگه تجربه دارین بگین چطور درمانش کردین ممنونم تا شنبه نمیتونم برم دکتر خواهش میکنم اگه تجربه دارین بگین اینجور تو واژنم ریز ریز قارچ در اومده خیلی میخاره برا دکتر فرستادم گفت قارچه تا شنبه ک میرم حضوری (باکره هستم)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند سالی بود در گیر بودم.کم و زیاد میشد ولی خوب نمیشد تا اینکه با اخرین زایمانم نمیدونم چه جوری ولی خوب شدم.درمان الانت پماد ان ان سه بار در روزه.اگه بتا متازون هم داری کف دستت با ان ان قاطی کن.

پماد کلوتریمازول موضعی و ان آن مخلوط کن بزن

دقیقا بری دکتر هم همینو میده شبی یه بار استفاده کن قبل خواب

تا پمادرو بگیری سیر هم میتونی ازش نخ رد کنی به شکل شیاف نیم ساعت استفاده کنی 

با نوره اره از همون روز ک نوره استقاده کرذم اینجور خارش گرفتم😭

خب حساسیت داشتی بخاطر همونه اگه شنبه میری که صبر کن تا دکتر معاینه کنه ولی در کل لباس زیر نخی بپوش شلوار گشاد بپوش حتما خودتو خشک کن هر چند ساعت یکبار فعلا همینا به ذهنم رسید

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

من چند سالی بود در گیر بودم.کم و زیاد میشد ولی خوب نمیشد تا اینکه با اخرین زایمانم نمیدونم چه جوری و ...

شمام همینجور تو واژنتون ی چیزای ریز ریز آبکی بود ؟!ب همرته تزشح پنیری من از این دون دون ریز آبکی خیلی ترسیدم تبخال باشه ک دکتر گفت عفونت قارچیه شما نگا میکردین همینطور بود یا نه ب این مرحلله نرسیده بودین