2777
2789
عنوان

بچه ها ی مشکلی پیش اومده ی دقیقه میاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 64 پست
نهم

نگران نباش و اهمیت نده 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کی میگه؟

عقل سلیم میگه

چون اینجا فضای خوبی نداره متاسفانه برای یه نوجوان.

از طرفی،یه خانوم مثلا میاد بحث زندگیش رو مطرح میکنه،یهو میبینی همه ریختن میگن طلاق طلاق طلاق

یا پیشنهاد های صد من یه غاز

میری چک میکنی کاربری رو میبینی 14-15 سالشه

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

سمت راستی اون دختری سمت چپی ک لباس سبز پوشیده منم😭😭😭خوشگله 😭😭😭😭😭😭

ن اون زشت هست ن تو 

ولی از چهرش خودشیفتگی میبارع

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اون با ی تیپ دیگه هست شما تیپتون مدرسه ای هست خوب نمیشه قیاس کرد

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

این چیزا اهمیت نداره خودت رو برای چیزای بیخود ناراحت نکن ، الانم برو بشین درساتو بخون که شنبه امتحان داری 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

هردو تون قشنگید مخصصا تو با چال گونه ات😍بهترین کار بی اهمیتی هست نه طرفش برو نه وقتی جایی هست اونجا نباش تو... بی اهمیت و بیخیال بزار بگه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عقل سلیم میگهچون اینجا فضای خوبی نداره متاسفانه برای یه نوجوان.از طرفی،یه خانوم مثلا میاد بحث زندگیش ...

عزیزم فک کنم همه باید اینو فهمیده باشن که نی نی سایت دیگه جای خوبی واسه راهنمایی نیست چند سال اخیر‌ !! بعدشم خیلیا تو سن کم اینجا ازدواج  کردن