2777
2789
عنوان

تاحالا کربلا رفتی🥺

104 بازدید | 26 پست

سلام حسین بی کسای عالم

سلام حسین رفیق روز سختی

فاتحه زندگیمو میخونم اگه که ازتو دور بشم یه وقتی

تو اون حسینی که میون گودال بغل کردی واسه نیزه ها هم

ما نیزه نیستیم ماتورو دوست داریم

اگه میشه محل بدی به ماهم😭💔

آرزوی شب آرزوهام بین الحرمین🤲🥺😭💚

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعوتت کنه بری پابوس و زیارت کنی و مهمان نوازی نکن امام حسین و ابوالفضل چ فایده داره؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

دعوتت کنه بری پابوس و زیارت کنی و مهمان نوازی نکن امام حسین و ابوالفضل چ فایده داره؟؟؟

نگو اینجوری

گاهی زمین وزمان هم حرفتو نمیفهمن

من حاضرم فقط برم برای درد ودل قطعا میشنوه و کمک میکنه🥲

الهی آمین بگه امام حسین به آروزت🥲

فداتشم💚

ان شاءالله قسمت هممون بشه🤲😭💚

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

اینطوری نگو خدا قهرش می گیره شما که از مصلحت خدا خبر نداری همین که طلبیده شدی و رفتی یعنی خیر یعنی نگاه ابی عبدالله و قمر بنی هاشم، هرکسی تو کشتی امام حسین باشه عاقبت بخیر میشه

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
اینطوری نگو خدا قهرش می گیره شما که از مصلحت خدا خبر نداری همین که طلبیده شدی و رفتی یعنی خیر یعنی ن ...

دقیقا منکه باید تو بی لیاقتیم بسوزم که هیچ وقت کربلا قسمتم نشد💔