2777
2789
عنوان

تاحالا کربلا رفتی🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 26 پست
اینطوری نگو خدا قهرش می گیره شما که از مصلحت خدا خبر نداری همین که طلبیده شدی و رفتی یعنی خیر یعنی ن ...

سوگند جان من نمیدونم چندسالتونه و کجا زندگی میکنی 

ولی مطمعنن خدا خبر داره شرایط منو 

من ۳۵ سالمه وتو ده کوره ای زندگی میکنم ک ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن 

مگه چی خواستم ازشون؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

سوگند جان من نمیدونم چندسالتونه و کجا زندگی میکنی ولی مطمعنن خدا خبر داره شرایط منو من ۳۵ سالمه وتو ...

برای اجابت خواسته دلت دعا میکنم ان شاالله برات خیر رقم بخوره❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منکه باید تو بی لیاقتیم بسوزم که هیچ وقت کربلا قسمتم نشد💔

منم لیاقت نداشتم ولی ان شاءالله همین روزا طلبیده بشی و بری زیارت فقط نا امید نشو🥲

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
سوگند جان من نمیدونم چندسالتونه و کجا زندگی میکنی ولی مطمعنن خدا خبر داره شرایط منو من ۳۵ سالمه وتو ...

عزیزدلم همه ما به نوعی درگیر مشکلاتی توی زندگیمون هستیم من می تونم درک کنم که شرایط شما چقدر برای یه دختر سخت اما از خدا و ابی عبدالله از قمر بنی هاشم نا امید نشو که بزرگ ترین گناه همین نا امیدی شاید این هم امتحان شما باشه

امشب شب آرزوها از خدا میخوام ان شاءالله وضعیتت تغییر کنه و عاقبت بخیر بشی

زینب جان به مادر باب الحوائج حضرت ام البنین متوسل شو

انشاالله حاجتتو میگیری فقط با امید ازته قلبت ازشون بخواه

✍ ختم سوره یس مجرب هدیه به حضرت ابالفضل و مادر گرامیشان خانوم ام البنین (سلام الله علیهم)🤲🤲

✨ماه قمری  نزدیکترین شب جمعه که نزدیک به ۱۴ماه باشه ۴تا شب جمعه✨

👈شب جمعه اول یک مرتبه سوره یس هدیه به قمر بنی هاشم🤲

👈شب جمعه دوم  دوتا یس هدیه قمر بنی هاشم🙏

👈شب جمعه سوم‌ ۳تا یس هدیه قمر بنی هاشم 🙏

👈شب جمعه چهارم ۴تا یس به نیابت قمر بنی هاشم خوانده شود
وهدیه به خانم ام البنین

آقارو قسم‌میدیم به مادرشون خانم ام‌البنین برا برآورده شدن حوائج

از27دی که میشه 15رجب شروع کن

زینب جان به مادر باب الحوائج حضرت ام البنین متوسل شوانشاالله حاجتتو میگیری فقط با امید ازته قلبت ازش ...

نذر کردم سفره بندازم . ۱۰۰۰صلوات .چندین بار نماز حاجت  ام البنین خوندم و دعای توسل خوندم ولی مگه شد ؟؟؟مگه میشد؟؟؟😔

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

✍ ختم سوره یس مجرب هدیه به حضرت ابالفضل و مادر گرامیشان خانوم ام البنین (سلام الله علیهم)🤲🤲✨ماه قم ...

😔💔

ناامیدم که هستمولی بیشتر از خودم:)

فقط از خدا نا امید نشو میگن نا امیدی بزرگ ترین گناه

منم حس بدی پیدا میکنم وقتی می بینم بقیه طلبیده شدن و رفتن و من جا موندم🙂