اینطوری نگو خدا قهرش می گیره شما که از مصلحت خدا خبر نداری همین که طلبیده شدی و رفتی یعنی خیر یعنی ن ...
سوگند جان من نمیدونم چندسالتونه و کجا زندگی میکنی
ولی مطمعنن خدا خبر داره شرایط منو
من ۳۵ سالمه وتو ده کوره ای زندگی میکنم ک ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن
مگه چی خواستم ازشون؟؟؟
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سوگند جان من نمیدونم چندسالتونه و کجا زندگی میکنی ولی مطمعنن خدا خبر داره شرایط منو من ۳۵ سالمه وتو ...
عزیزدلم همه ما به نوعی درگیر مشکلاتی توی زندگیمون هستیم من می تونم درک کنم که شرایط شما چقدر برای یه دختر سخت اما از خدا و ابی عبدالله از قمر بنی هاشم نا امید نشو که بزرگ ترین گناه همین نا امیدی شاید این هم امتحان شما باشه
امشب شب آرزوها از خدا میخوام ان شاءالله وضعیتت تغییر کنه و عاقبت بخیر بشی
زینب جان به مادر باب الحوائج حضرت ام البنین متوسل شوانشاالله حاجتتو میگیری فقط با امید ازته قلبت ازش ...
نذر کردم سفره بندازم . ۱۰۰۰صلوات .چندین بار نماز حاجت ام البنین خوندم و دعای توسل خوندم ولی مگه شد ؟؟؟مگه میشد؟؟؟😔
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
✍ ختم سوره یس مجرب هدیه به حضرت ابالفضل و مادر گرامیشان خانوم ام البنین (سلام الله علیهم)🤲🤲✨ماه قم ...
😔💔