2777
2789
عنوان

خدایا بحق این شب عزیز دل همه مادر شوهرارو نرم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 20 پست
میخوام اون موقع دیگ خوب نشه😏ابروی منو جلو فک و فامیل شوهر برده.زن داداشا و خواهرش و دخترای اونا ک م ...

بگو من یه امتحان مهم دارم 😂یا کار دارم

هر چه زودتر برای خودت شغلی دست و پا کن که کمتر همو ببینید

نه دیگه شوهرت گناهی نداره ما باید تمرکز می کردیم رو زندکی و برای پیشرفت خودمون تلاش می کردیمحوصله ند ...

ایشالا زندگیت همیشه شاد و شیرین باشه عزیزدلم

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب اسم شوهرمه.ولی خب خواهرشوهرم ک خودش شوهر کرده رفته.شوهرمم نمیزاره مامانش تنها بمونه.چ مرزی ینی؟

مثلا همین که غذای اونو چون پرهیزای پزشکی داره پرستار درست کنه و شما غذای متفاوت بخورید

و کلا کاراشو پرستارش انجام بده و شما کلا وارد کارای ایشون نشی که اگه یه وقتی چیزی هم خواست بگی ای وای مادر من جاشو بلد نیستم😑😂

بگو من یه امتحان مهم دارم 😂یا کار دارمهر چه زودتر برای خودت شغلی دست و پا کن که کمتر همو ببینید

شوهر نکبتم نمیزاره.فقط کلاس زبان میرم

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

مثلا همین که غذای اونو چون پرهیزای پزشکی داره پرستار درست کنه و شما غذای متفاوت بخوریدو کلا کاراشو پ ...

مادر😂😂بدش میاد بگم مامان میگ اسممو با پسوند خانم بگو ولی نگو مامان