2777
2789
عنوان

پیام مادر دانش آموزم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاندازه اش چطور آدمایی هستن میشه توضیح بدهی؟

پرو هستن.پارسال بچه غیر انتفاعی بوده از اونجا ناامید شدن اوردن اینجا.سه تا بچه دارند هر وقت بهش میگم کار کن با بچه میگه نمی تونم سه تا هستن ولی از منی که سی تا دانش اموز دارم انتظار داره که وقت استراحتمو براش بچش بذارم به خدا دو تا بچه ی خودم مریضن خروسک دارن الان بالا سرشون نشستم نفس کم نیارن

پرو هستن.پارسال بچه غیر انتفاعی بوده از اونجا ناامید شدن اوردن اینجا.سه تا بچه دارند هر وقت بهش میگم ...

عزیزجان خودت رو دادی

والا معلمای بچه ما فقط مینویسن گروه چک شود سوال برای تمرین بیشتر دادیم خلاص

پرو هستن.پارسال بچه غیر انتفاعی بوده از اونجا ناامید شدن اوردن اینجا.سه تا بچه دارند هر وقت بهش میگم ...

بیخود کرده بعضی والدین واقعا وقیح هستن 

به نظر من همون که گفتمو بنویس بعدم تو گروه بنویس :

والدین گرامی لطفا تا زمانی که کار ضروری نداشتید به من پیام ندید متشکرم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
منظورش اینه خارج از تایم کلاس اینارو آموزش بدی یا به عنوان روند عادی تدریس انتظار داره؟ اگر حالت دوم ...

عزیزم میگه تو گروه به اندازه کافی از این مباحث فیلم بفرستم و کار بشه انگار تدریس مجازیه

چیز بدی نگفت اگر سختت دیگ انجام نده بعد ی چیزی بگم اگر کاری میکنی همیشه دنبال جبرانش نباش چون اون آد ...

اتفاقا وضع مالی خوبی دارند من در راه رضای خدا دارم کار اضافه انجام میدم دیگه نباید حس کنه میتونه به من دستور بده

میگه کافی کار بشه یعنی اونا کافی نبوده

به نظرم پررو شدن 

خیلی مودبانه بگو خانم محترم این مبحث توی کلاس چند بار توضیح داده شده و من از بچه ها پرسیدم که اگه جاییش رو یاد نگرفتن بگن تا من دوباره توضیح بدم و اکثر بچه ها یاد گرفتن 

یک ویدیوی آموزشی هم قرار داده شده که میتونید برید اون رو ببینید

من بیشتر از این کاری از دستم بر نمیاد 

بعدشم عادلانه نیست که من برای بچه شما به. صورت خصوصی قسمت های جزئی رو توضیح بدم در حالی که برای بچه های کلاس اینکار رو انجام نمیدم

شاید هم بچه واقعا سطح هوشیش نسبت به بچه های دیگه کمتره به مامانش بگو ببرن پیش مشاور چند تا تست ازش بگیرن بفهمن چه مدرسه ای مناسبشه 

اینطوری بچه هم کمتر اذیت میشه

نه گفته فیلم بگیرم و کافی کار بشه فیلم ها کافی نبوده انجار من بیکارم صبح تا شب فیلم تهیه کنم

بنویس  برای یادگیری بیشتر میتوانید از فیلمهای آموزشی داخل گوگل استفاده کنید