2777
2789
عنوان

تصمیمی ک گرفتم درسته یا خیر

584 بازدید | 66 پست

سلام .قبل اینکه عضویتم رو تبریک بگید بگم ک کاربر قدیمی ام ولی تعلیق شده اون یکی کاربریم

بچه ها شوهرم روزی ۳۰۰ تومن درامدشه گاهی هم ۴۰۰یا۵۰۰ بستگی ب مشتری داره  مستاجر نیستیم و ماشینمون هم ی کوئیکه تو این گرونی ها همش نگران آینده ام

از طرفی هم بچه نداریم و قرار بود سال آینده اقدام کنیم ولی دو دلم شوهرم میگه کلا بچه نمیخوام توان مالیشو ندارم نمیشه فقط بچه دار شد بچه آینده میخواد

خودم خیلی دوس دارم حداقل ی فرزند داشته باشم ولی الان نگرانم وضعیت زندگیمون بدتر شه خودم هم بیماری خودایمنی دارم و تحت نظر دکترم مخارج درمان خودم هم هست برا همین ب شوهرم گفتم باهات موافقم بچه نمیخوام دیگه ما شرایط مالیشو نداریم

میترسم تو سن های بالاتر پشیمون شم 

نظرتون چیه؟؟؟

منم شوهرم میگه بچه نمیخواد

ولی من دودل نیستم

من خودمم نمیخوام

نمیدونم من فکر میکنم نه جای خوبی زندگی میکنم که بچه رو بیارم و نه روان سالمی داریم. جفتمون تروماهای زیادی داریم و میدونم مهمتر از مالی روان سالمه که ما نداریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شوهرم میگه بچه نمیخوادولی من دودل نیستممن خودمم نمیخوامنمیدونم من فکر میکنم نه جای خوبی زندگی می ...

شما چند سالتونه و چن وقته ازدواج کردین

خودم ۳۰ سالمه

چون خونه و ماشین دارید من میگم یه بچه بیارهمین شوهرت چند سال دیگه خدایی نکرده نتونی بچه دار بشی کلی ...

اینارو بهش گفتم

میگه میرم محضر تعهد کتبی بهت میدم ب خانوادتم میگم

در مورد بیماریتون اطلاع ندارم 

ولی من به شخصه نمیتونم به زندگی بدون بچه فکر کنم.همین الان با این که نامزدم دنبال دکتر خوبم بچمون دقلو بشه😑

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

یه چیز بگم حالا همه میان رد میکنن ولی اینو خدا میدونه بهش رسیدم که میگم .قرار نیست تو و شوهرت خرج بچه را بدین بجه که بیاد اون خودش هم خرج خودشا در میاره هم زندگیتونا از این رو به اون رو میکنه .ولی بگما باید از ته دلت مطمئن باشی به اون خدایی که بچه راداده.

ما جفتمون ۳۰ سالمونه۳ ساله که خونه خودمونیم

میترسم بعدا پشیمون شم

ولی واقعا الان درامدشوهرم جوریه ک فقط خرجی خونه درمیاد

اگه بچه دار شیم 

هزینه های بچه هم میاد روش ولی همچنان درامد ثابت

میترسم بعدا پشیمون شمولی واقعا الان درامدشوهرم جوریه ک فقط خرجی خونه درمیاداگه بچه دار شیم هزینه های ...

منم میترسم بعدا پشیمون شم ولی از پس خودم به زور برمیام. فک نمیکنم مادر خوبی شم

ولی خب همسرتم باید بخواد اگه تصمیمت بچه باشه. بنظرم مشاوره برو کمکت کنه