2777
2789

ی پسره بود تو روبیکا ب من پیام داده بود گفت اکانت رو از ربات پیدا کردم و اینا

منم برای اینکه بفهمم طرف کیه،چون از اولش بهش شک داشتم گفتم اوکی و چند روز باهاش حرف زدم زیر زبونشو بکشم

بعد چند روز این برداشت گفت من هکرم 

آجیا هستید بگم

دارم میمیرم😭😭😭

دوستان گل،کاربری دست دو نفره❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش این عکسای من و پیام هام ب اکسم رو کشیده بود بیرون و تهدیدم کرد فحش ناموس داد

خلاصه بگم کار به جایی کشید که من امارشو در آوردم از طریق یکی از رفیقام و فهمیدم طرف باباش معتاده و......

بعدش این عکسای من و پیام هام ب اکسم رو کشیده بود بیرون و تهدیدم کرد فحش ناموس دادخلاصه بگم کار به جا ...

چند سالته ؟ بهترین کار اینکه بهش بگی من به مادرم گفتم فردا می‌خوایم بریم پلیس فتا شکایت تو کنیم بترسونش

بعدش منو امشب فحش داد(با ی اکانت دیگه پیام داد)من فقط برای اینکه بفهمم این کیه الکی بهش رو دادم و صمیمی شدیم زیر زبونش بکشم

خلاصه من شمارشو دادم بابام زنگ زد باهاش دعوا کرد

بعد پسره برداشت گفت دخترت یه چیزایی رو به تو نگفته که من میگم

میخواست راجب اکسم بگه....😭😭

چند سالته ؟ بهترین کار اینکه بهش بگی من به مادرم گفتم فردا می‌خوایم بریم پلیس فتا شکایت تو کنیم بترس ...

گفتیم....زبونش،درازه

بعد برداشته ب بابام میگه دخترت با من حرف می‌زد

در حالی ک من،فقط میخاستم ببینم این کیه از اولش هم میدونستم داره دروغ میگه

هیچی دیگه بابام گفت ازت شکایت میکنم اونم گفت وجدان داشته باش من ۱۵ روز دیگه میخام برم سربازی و فلان

گفت فردا عصر بیا ببینمت میخام یه چیزایی راجب دخترت بگم😭😭😭