2777
2789
عنوان

بهم پیام داده ➕شات

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 43 پست
چرا گفت خونه داری؟مگه تو خونه نداری یا خودش

من به شوخی بهش گفته بسه دیگه برو خونتون اون گفت خونه ندارم تو خونه داری ؟ منظورش چیز دیگه بود...

منم بهش گفتم منم ندارم یعنی بهش راه نمیدم دیگه

چه مثِ نازم 🦩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به شوخی بهش گفته بسه دیگه برو خونتون اون گفت خونه ندارم تو خونه داری ؟ منظورش چیز دیگه بود...منم ...

آها چه تخصصی😅🤦‍♀️

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
نمیدونم شاید من خوب متوجه نشدم...قضیه خونه چیه

بالاتر گفتم 

من به شوخی بهش گفته بسه دیگه برو خونتون اون گفت خونه ندارم تو خونه داری ؟ منظورش چیز دیگه بود...

منم بهش گفتم منم ندارم یعنی بهش راه نمیدم دیگه

چه مثِ نازم 🦩
هنوز کامل بیخیالش نشدی به خاطر همینه دفعه بعد به دروغ بگو با یه نفر دیگه توی رابطم دیگه حق نداری بهم ...

خب میگه من به قصدی پیامت نمیدم فاز برندار 🤣

چه مثِ نازم 🦩
عجب بچه پرروی دروغ‌گوییبگو : پس میشه بدونم دقیقا برای چی پیام میدی ؟ میخوای به چی برسی ؟

صدبار باهاش بحث کردم میگه چرا سختش میکنی فقد حالت میخام بپرسم دلم میخاد خفش کنم 

چه مثِ نازم 🦩
بالاتر گفتم من به شوخی بهش گفته بسه دیگه برو خونتون اون گفت خونه ندارم تو خونه داری ؟ منظورش چیز دیگ ...

اوکی عزیزم...ولی ب نظرم اصلا جوابشو نده تو این رابطه ها فقط دختره ک ضربه میبینم و بعداً پشیمون میشه...می‌دونم سخته ولی جلو خودتو بگیر

صدبار باهاش بحث کردم میگه چرا سختش میکنی فقد حالت میخام بپرسم دلم میخاد خفش کنم

تنها کار اینه که دیگه جوابشو ندی 

این روند باید از طرف تو قطع بشه چون پسره آدم نیست

دفعه بعد اومد سلام و احوالپرسی دیگه هیچی نگو 

مقاومت کن