2777
2789
عنوان

امشب فقط برای خودمون دعا نکنیم

51 بازدید | 7 پست

برای حاجت روایی دیگران هم دعا کنیم که خیلی ثواب داره 

التماس دعا 

خیلی برام دعا کنید♥️♥️♥️🤍

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩

واسه سلامتی مریضا هم دعا کنید.

انشالله سلامتی گل پسر من😘

آمین 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه به من بگید جریان امشب چیه؟

چند جا خوندم ولی هیچی نفهمیدم🥲

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

میشه به من بگید جریان امشب چیه؟چند جا خوندم ولی هیچی نفهمیدم🥲

در تعطیلات اسلامی،  (عبارتی عربی به معنی: «شب رغبت‌ها، اشتیاق‌ها و بخشش‌ها») به نخستین شب جمعهٔ ماه رجب گفته می‌شود. کلمة «رغائب» جمع «رغیبه» به معنای چیزی که مورد رغبت و میل است و نیز به معنای عطا و بخشش فراوان می‌باشد. بنابر معنای اول «لیله الرغائب» یعنی شبی که میل و توجه به عبادت و بندگی در آن فراوان است و بندگان خوب و شایسته خداوند در این شب تمایل زیادی به رفتن به در خانه خدا و ارتباط و انس با معبود خویش دارند. بنابر معنای دوم «لیله الرغاب» یعنی شبی که در آن عطاء و بخشش خداوند فراوان است و بندگان مخلص خداوند با روآوردن به بارگاه قدس ربوبی و خاکساری در برابر عظمت حق، شایسته دریافت انعام و عطا و بخشش بیکرانه حق می‌گردند.

در تعطیلات اسلامی، (عبارتی عربی به معنی: «شب رغبت‌ها، اشتیاق‌ها و بخشش‌ها») به نخستین شب جمعهٔ ماه ...

چقدر زیبا 

لطفا برای من هم دعا کنید این شب رو💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چقدر زیبا لطفا برای من هم دعا کنید این شب رو💚

چشم حتما🤍♥️

هرکس در این شب به جز برای خودش برای دیگران هم دعا کنه چند برابرشو خودش میبینه