جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"! خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخابها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱
بعدم الانکسی ماهواره میبینه مگه؟ حتی اونایی که ۲۰ سال پیشم داشتن الان خیلی کم نگاه میکنن
به نطرم بیکارا ماهواره میبینن🤣
اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
ماهواره خیلی خیلی خیلی جذاب مخصوص آهنگ هاش فیلم هاش ولی بعضی هاشون فیلم بد یک بار شوهرم دید حسابی قهر کردم چون آب دهنش ریخت ما سه تا داریم ولی پز ندارد دفعه بعد خوب بهش فهمون
ماهواره چی هست که بخوان پوزشو بدن چه بعضی مردم عقب افتاده هستن والا بعد الان کی تلویزیون تماشا میکنه دیگه کسی به تلویزیون دقت نمیکنه هر چه مطلب بخوای تو موبایل و اینستا هست ولشون کن بابا