2777
2789
عنوان

یه ادم کاملا سمی فامیلمه

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 37 پست
ماهواره خیلی خیلی خیلی جذاب مخصوص آهنگ هاش فیلم هاش ولی بعضی هاشون فیلم بد یک بار شوهرم دید حسابی قه ...

یه سوال شما چندسالتونه؟

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره چقد عقده ایهبعدم الان‌کسی ماهواره میبینه مگه؟ حتی اونایی که ۲۰ سال پیشم داشتن الان خیلی کم نگ ...

سی سال پیش داشتیم . الانم خونه بابام انننقد دیر ب دیر‌روشن میشه .یسری کانالاش رفته اصلا 😄 خودمم خونه خودم نخریدم وااقعا چیز خاصی نیس. اون بدبخت تازه ب‌دوران رسیدس اینجوری گفته. 😄

parasoo1989@

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 واااا ماهواره وکلاس خدایااااا مردم به چیزا افتخارمیکننن

بازم میگفت فلان مدرکودارم دکترم مهندسم نمدونم زیاد کتاب میخونم ...ایناافتخاره بچه خوب تربیت کردم تحویل جامعه دادم .

ماهوااااره🥶🥶

سی سال پیش داشتیم . الانم خونه بابام انننقد دیر ب دیر‌روشن میشه .یسری کانالاش رفته اصلا 😄 خودمم خون ...

دقیقا

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...