2777
2789
عنوان

از مامان دوست پسرم متنفرم و رفتار زشت دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4597 بازدید | 110 پست

اصلا بفکر ازدواج با این شخص نباش همین مادرش اگه ازدواج کنین زندگیتونو بهم میزنه 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پدر شما هم ۲ بار بیرونشون کرده...

رفتار پدرتون را در نظر نمیگیرین؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اول اینکه چون مامانش راضی نیست بدون خیلییی اذیت میشی بعدا تو اون خانواده 

بعدم بابای خودت راضی نیست که اصل کاریه 

بنظرت بزرگترا یچیزی بهتر از شما نمیدونن که مخالفن؟!

اونم پدر که قطعا فقط خوشبختیتو میخواد

الان رو دور عشق و عاشقی متوجه نیستی

بعدا هم مادر اون تورو داغون میکنه هم پدر تو اون پسرو

چشمات ارتش هیتلر بود و من، لهستانِ بی دفاع.....

تصمیم یه دختر عاقل و بالغ کات کردنه محاله کسی که اینده ش براش مهمه با این وضعیت خونوادگی و اخلاق پسر باهاش ازدواج کنه!

تاپیکای شوهرای بچه ننه ی نینی سایتیا رو بخون واست درس عبرت شه

🏃🏻‍♀️

ببخشید 

ولی اگر بازم میخوای وصلت سر بگیره 

مشکل از خودته 

یا واقعا بخاطر پولش راضی هرجور رفتاری هستی یا عادت الکی کردی 

با هرکسی هم باشی عادت میکنی بهش 

بنظرم کات کن همه رو راحت کن 

حیف خودت نیس چند وقت بعدش واویلاس 

الان طرف مامانشه ک حتی می‌دونه اخم و زبان تند داشته بعداً ک بخاطرش تیربارانی 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

با این همه بی احترامی و بی حرمتی که به دوطرف شده با این همه بی اعتمادی بازم اصرار به ازدواج داری؟ 

بابا تو ازدواج خانواده ها مهمن

رضایت پدر و مادر مهمه

طرف باید تایید پدر و مادر باشه

هرکیم گفت نه مهم نیست گ. وه میخوره😊

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

تتو ریمو میشه اونام خیلی پسرشون بخان ب خواسته پسرشون تن میدن.مگه چ خواسته خاصی گفته پدرت.اینا خودشون ...

والا همینو بگو من گاهی اوقات عصبی میشدم از دستش میگفتم برم بزنمش یا میگفتم منم از این ب بعد پشت سرش حرف میزنم بابام جلومو میگرفت میگفت نکن بسپار ب خدا خودت دست ب کار نشو ک خدا نگاهتم نمیکنه انقد پدر من با حجب و حیا باهاشون برخورد کرد 

بابات که صلاحت رو میخاد و دوست داره واقا رو ول کردی چسبیدی به دوست پسرر؟؟

ما به شوهرامونم اعتماد نداریم چجور به دوس پسر اعتماد داریو

یک عمر میخای حسادت مادرشوهر. و تحمل کنی.  و هی دعوا ‌کنی

الان رهاش کن تا آخر عمر درد نکشی

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626