2777
2789

۲۶ سالمه اهل دوست پسر و اینا نبودم و نیستم 

خیلی احساس تنهایی میکنم خواهر و دوستی هم ندارم 

هیشکی رو ندارم خیلی تنهام 

دلم میخواد ازدواج کنم و برم سر زندگیم و منم سر و سامون بگیرم خواستگار خوب ندارم 

میگن اگه بقیه برات دعا کنن خوبه 

میشه تو این شب عزیز با دلای پاکتون دعا کنید یه ازدواج خوب قسمتم بشه منم سر و سامون بگیرم🥺 الهی شما هم به حاجت دلتون برسید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برات دعا میکنم عزیزم هرچه صلاحته پیش بیاد🤲

توروخدا هرکی این پست رو خوند فقط یه جمله بگه اللهم عجل لولیک الفرج 

آقا دنیا پر ظلم شده نبودت بیشتر از هروقت دیگه حس میشه تورو به پهلوی شکسته مادرت بیا یا مهدی زهرا بیا

انشالله عزیزم بهترین بخت نصیبت بشه.میشه توم برای من دعا کنی بیماریم خوب بشه ‌بعد یه ازدواج خوب نصیب منم بشه با  هم شرایط خودم که منو پسرمم طعم خوش زندگی بچشیم.

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

انشالله عزیزم بهترین بخت نصیبت بشی و ازدواج کنی. الهی آمین

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم

التماس دعا فروان. خواهش می کنم امشب برای منم دعا کنید.

انشالله عزیزم بهترین بخت نصیبت بشه.میشه توم برای من دعا کنی بیماریم خوب بشه ‌بعد یه ازدواج خوب نصیب ...

الهی به حق این شب خدا حاجت دلتو بده و دلت شاد بشه عزیزم

چی‌کار کنم

برو تو جامعه خودت دست به کار شو من 36 سالمه بهم میگفتن ولی عرضه نداشتم تا اینکه مجرد موندم

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.