2777
2789
از دیروز اینجوره اخه

خب شنبه برو دکترزنان راه دیگه نداره

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی از همونه؟؟ خب اونقدم خشن نبوده ولی زیاد بود

اره چون زیاد بوده ‌‌ . ی دوستام میگفت یبار خیلی رابطه داشتم وسط کار خون اومد دوستم فوق گرمه اصلا تمومی نداره میلش . میگفت چندیدن ساعت طول کشید 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
زیر دلمم درد میکنه همزمان میترسم نکنه حامله شم

دل دردتم از همونه . فک کردم بچه میخای ! خب حسابی مراعات کنید ک ا ن د و م حتما استفاده کنه طبیعی اصلا روش نیست 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
رابطه داشتی ؟ از رابطه خشن میتونه باشه یا رابطه زیاد

بعضی وقت ها اقدام بودنی ب اسپرم حساسیت داشتنی اما خون با ادرار عجیبه برو دکتر حتما انشالله ک چیزی نیس

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

دل دردتم از همونه . فک کردم بچه میخای ! خب حسابی مراعات کنید ک ا ن د و م حتما استفاده کنه طبیعی اصلا ...

از دیروز خوب نشده از ادرار کردنی سوزش دارم هم زود ادراری میگیره زیر دلم درد میگیره سوزش دارم خیلیی اشکم در میاد

کاندوم استفاده می کنیم ولی خب شوهرم بعضی موقع نمیزاره