2777
2789

من حدود ۴ ماه پیش برای خرید کفش به این آنلاین شاپ (آیدی اینستاگرام stop.qeshmm)پول واریز کردم هنوز ارسال نکرده دایرکت که اصلا جواب نمیده کامنت گزاشتم بلاکم کرد تلگرامم با هر اکانتی رفتم بهشون پیام دادم بلاکم کرد اگر راهکاری دارید راهنمایی کنید لطفا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکایت تحت عنوان کلاهبرداری و دارا شدن ناعادلانه از صاحب حساب

عزیزم بیشتر راهنمایی میکنی که از کجا و چطوری شکایت کنم و اینکه تاثیری هم داره؟بعضیا میگن چون اینستاگرام فیلتره شکایتم کنی فایده ای نداره

عزیزم بیشتر راهنمایی میکنی که از کجا و چطوری شکایت کنم و اینکه تاثیری هم داره؟بعضیا میگن چون اینستاگ ...

نه کی گفته.پول به حساب می ریختی ؟از اون شکایت کن .

ببین اصل بر عدم تبرع.یعنی کسی مفتی به کسی پول نمیده.از طرف شکایت ‌من بگو پول تو حسابت ریختم باید بگی چرا و علتشم ‌خرید بود.پوله چقدره ؟

حالا شما پیگیری میکردین از هیچی ک بهتر بود

کلا این آنلاین شاپ های قشم اکثرا دزدن من اشتباه کردم خرید کردم یا ارسال نمیکنن یا اگر ارسال کنن جنسی که ارسال میکنن مشکل داره و تو مغازشون فروش نمیره رو میفرستن همین پیجم یه ادمین داره کافیه یکی کامنت منفی بزاره بلاکش میکنن

به جوری بنویس که دادگاه شهرتون پرونده بیفته

خوب برم دادگاه شکایت کنم هزینه هاش کلش چقدر میشه والا من خودم شنیدم خیلیا ازشون مثل من دزدی شده و پیگیری هم کردن اما نتیجه ای نگرفتن

کلا این آنلاین شاپ های قشم اکثرا دزدن من اشتباه کردم خرید کردم یا ارسال نمیکنن یا اگر ارسال کنن جنسی ...

🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا ب کجا میریم چنین شتابان

حالا الان طفره میرن پس فردا جواب خدا رو چی میخان بدن؟

🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا ب کجا میریم چنین شتابانحالا الان طفره میرن پس فردا جواب خدا رو چی میخان بدن؟

تو تلگرام با یکی از اکانتام بهشونم گفتم این پولا خوردن نداره و من و امثال من راضی نیستیم بلاکم کردن🥲دیگه هیچوقت هیچی آنلاین نمیگیرم