2777
2789
عنوان

صبرم دیگه تموم شده از دست شوهرم بیایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها راهش اینه که مثل خودش رفتار کنید..برو برای خودت و بچه ها خوراکی بخر و بخورین..اگه پول نمیده حتم ...

واقعا کار کردن با سه تا بچه خیلی سخته تو بیرون ۲ تاشون میرن مدرسه یکیشونم ۳ سالشه کسی رو هم ندارم نگهشون داره

..

هر زمان هر چی خرید برا خونه شده به زور بخورید بذار زود تموم بشه مجبور بسه دوباره بخره مشخصه از اول خیلی هواش داشتی مراعات کردی شوهرت هم عادت کرده متاسفانه اکثر مردا همینن دنبال زن کم خرج و بی خرجن

هر زمان هر چی خرید برا خونه شده به زور بخورید بذار زود تموم بشه مجبور بسه دوباره بخره مشخصه از اول خ ...

دقیقا 

آخه به زور وسیله میخره سریع نمیره بخره اگه تموم شه 

..
دقیقا آخه به زور وسیله میخره سریع نمیره بخره اگه تموم شه

چون از اول اینطور عادت کرده از بس مراعاتش کردی آذوقه دیر تموم شده عادت کرده چند سری که دعوا کنی باهاش بگی بچه ها بزرگ شدن باید زود زود خرید کنی عادت میکنه به بچه هام یاد بده هی بگن این میخام اون میخام.  اوایل باهاتون دعوا میکنه اما بعد یاد میگیره

چون از اول اینطور عادت کرده از بس مراعاتش کردی آذوقه دیر تموم شده عادت کرده چند سری که دعوا کنی باها ...

من اوایل پسرم هر چی میخاست به من می‌گفت بعد دیدم اینطوری نمیشه یادش دادم گفتم هر چی میخای به بابات بگو 

من اوایل پسرم هر چی میخاست به من می‌گفت بعد دیدم اینطوری نمیشه یادش دادم گفتم هر چی میخای به بابات ب ...

آخه نمیدونی شما این خودش مار هفت خطه اون موقع همش من فکر میکردم هر کی بیاد باید باهاش ازدواج کنم نمیدونستم از هیچی 

این حتی به حرف بچه هاهم گوش  نمیده هرچی بگن بخره نمیخره چند وقته بچه ها بهش میگن واسه صبحونه نوتلا بخر همش میگه باشه ولی نمیخره 

..
بخداباورنشدمگه میشه تااین حدخساست

حالا من اینجا همه چیو نمیگم اگه میشد همه چیو بگم خودت میومدی به زور میگفتی طلاق بگیر واقعا عمرم هدر رفت من زندگی نکردم اصلا تو این دنیا این دنیا واسم شده جهنم

..