2777
2789
عنوان

صبرم دیگه تموم شده از دست شوهرم بیایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا فقط بخاطر بچه هام باهاش موندم میگم گناه دارن وگرنه ناز هیچکدوم رو هم نمیکشع

ببین هر وقت هر چی داشتید تو خونه اول از همه سهم خودتو  بچه هاتو جدا کن بخورید بعد اگه چیزی موند بزار واسه اون 

منتظر نمون که اون بیاد غذا بخورید وقتی اخلاقشو میدونی اینطوریه خودتون تا میتونید بخورید یه ذره اون ته مهها بزار واسش گلگی کرد راست و مستقیم بگو این همه تو میخوری ما دهن تو رو نگاه میکنیم یه مدتم ما بخوریم تو نگامون کن ببین چه حسی داری 

قول میدم درست میشه 

حمومم هر وقت رفت حموم خیلی ازش تعریف کن بگو چه قشنگ شدی چه وقتی تمیزی خوشگلتری اینم درست میشه 

نه وسیله میخره برای خونه ولی پول نمده بهم

اگر شب دارید سرگشنه به بالش میزارید ،سکوت اشتباهه

هم باید حق اولاد بده هم نفقه

قانونی اقدام کنین

نمیگم طلاق بگیریا

فقط نفقه بگیر 

تو که داری این زندگیو تحمل میکنی ،حداقل دوتا نون باید جلوت باشه که بتونی چشمتو به بقیه بیشعوریاش ببندی یان؟

.

اگر شب دارید سرگشنه به بالش میزارید ،سکوت اشتباهههم باید حق اولاد بده هم نفقهقانونی اقدام کنیننمیگم ...

خیلی خواستم برم دادگاه برای نفقه اقدام کنم ولی مدرک ندارم چجوری ثابت کنم

..