جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی من وقتی بچه بودم شوهر خواهرم خیلی اذیتم میکرد مسخره میکرد تو جمع بهم حرف میزد منم اون موقع پدرمو از دست داده بودم در اصل بچه یتیم حساب میشدم اون باهام اینجوری میکرد
هر چی فکر می کنم می بینم بدترین ظلم ها رو خودم به خودم کردم
من خیلی استرسی ام
سریع غصه میخورم
غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
خاله همیشه سر یکسری چیز ها که اصلا من توشون نقشی نداشتم مسخره ام می کرد مثل جوش و سیبیل پ رشد سینه ..... و منم همیشه می گفتم خودت دختر داری اونوقت الان دیدم دخترش که تازه رفت کلاس سوم جوش های بدی زده یا توی این سن سیبیل ههای داره که من تو اون سن نداشتم
نگران آینده ای هستیم که اصلا معلوم نیست خودمون توش باشیم یانه❤️🩹🖤 ( دست دو نفره )