2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ظلمه یانه 

ولی من وقتی بچه بودم شوهر خواهرم خیلی اذیتم میکرد مسخره میکرد تو جمع بهم حرف میزد منم اون موقع پدرمو از دست داده بودم در اصل بچه یتیم حساب میشدم اون باهام اینجوری میکرد

بعد اسم خودشو گذاشته بود مسلمون

هیچ وقت یادم نمیره 

هر چی فکر می کنم می بینم بدترین ظلم ها رو خودم به خودم کردم 

من خیلی استرسی ام ‌

سریع غصه میخورم 

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

یکی 

که داره بدبختی و مریضی میکشه ولی برا من فایده نداره

دومی ...دم مرگ بود ...حلالش کردم

سومی ..اصلا یادم رفته بود ...آهم گرفتش ...فوت شده...حلالش کردم

چهارمی....هر روز داره پیشرفت میکنه و نیش میزنه و بالا میره ....الهی نمیرم گریه اون رو ببینم 

یک موردش چندتا ازفامیلها پشتم حرف زدن باعث شدند پسری منومیخاد پا پس بکشه

اره همه ی اون خانم ها تقاص پس دادن ......چون دل منومادرمو شکستند البته من چشمم دنبال اون آقا نبود اما اینکه بدگویی الکی کرده بودند دلم شکست 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

پسری ک ۵ سال باهاش بودم تهش گف خانوادم نمیذارن انشالله داغ عزیزانش رو ببینه

اینا حرف مفت میزنن 

تاپیک اخرم رو بخون 

همین پسری ک من در موردش تاپیک زدم ، خیییلی دوست دختر داشت 

ولی با دختری ک فامیلشون بود ازدواج کرد 

خودشون دوست دختر نمیگیرن ، 

وگرنه هیچ پسری به زور خانواده سر سفره عقد با کسی نمیشینه ...

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

شاید واسه بعضی ها ظلم حساب نشه ولی خی واسه من چرا 

خاله همیشه سر یکسری چیز ها که اصلا من توشون نقشی نداشتم مسخره ام می کرد مثل جوش و سیبیل پ رشد سینه ..... و منم همیشه می گفتم خودت دختر داری اونوقت الان دیدم دخترش که تازه رفت کلاس سوم جوش های بدی زده یا توی این سن سیبیل ههای داره که من تو اون سن نداشتم 

نگران آینده ای هستیم که اصلا معلوم نیست خودمون توش باشیم یانه❤️‍🩹🖤                                                                  (  دست دو نفره )

زندگی من رو ظلم بنا شده بیشتر از همه یه عوضی.... هیچیش هم نشده خوش و خرم زندگی میگه

از کجا میدونی واقعا خوش وخرم  همه چیز که به ظاهر نیست

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد