2777
2789
عنوان

جاریم پسر دار شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 84 پست
من مامان ضعیفی هستم نمیتونم ازشون دفاع کنم

حالا که فهمیدی سعی کن جبران کنی و خودتو قوی کنی. مدام از دخترات تعریف کن. مرتب بگردونشون و سعی کن تا میتونی مهارت بهشون یاد بدی تا توانمند باشن. از غذا پختن و ظرف شستن تا زبان دوم و موسیقی. هرچی که میتونی یادشون بده که وقتی بزرگ شن به به خودت افتخار میکنی. ببین هرکاری کنی و هرچقدر بعضیا پسر پسر کنن آخر دختر یه چیز دیگه س، مخصوصا واسه مادر. خدا نگهدار گل دخترات باشه

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم ک ضعیفمنبودی جای منم نیستی ببینی چقدر بدهکاش حداقل شوهرم پسری نبود

خب ضعیف نباش، دخترتو باباش نمیخاد، خونواده باباش نمیخان، تو هم نمیخایش؟ گناه داره پس چرا دنیا اوردیش

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

دختر و پسر مهم نیست همین که سالم هست کافیه اینقدر آدم هست در حسرت بچه حالا به قول دوستان پادشاهی کدو ...

رفتم سونو گفت دختره شوهرم ناراحت شد

ولی فهمید این پسره ی ذوقی میکرد ک نگو 

من چی بگم بهم گفتن دختره😂 منم ناراحت شدم گفتم گفتن ن ما همچین حرفی نگفتیم خاله جاری ام زن دایی مادرمه اونم گفته بود دختره حالا واسه من مهم نیست ولی خیلی کارشون زشت بود 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

من چی بگم ۱۰ ساله ازدواج کردم بچه دار نمیشم الان جاریم بارداره، چه حرفها که نمیشنوم ولی بازم هرچه خد ...

خدا کنه ب حق امام زمان سال دیگ این موقع بچه بغل باشی پاشو نماز استغاثه به امام زمان رو بخون حاجت میگیری

رفتم سونو گفت دختره شوهرم ناراحت شدولی فهمید این پسره ی ذوقی میکرد ک نگو

ان شاالله بچه بعدی پسر میشه .یکماه قبل از اینکه بخوای باردار بشی قرص متفورمین خارجی بخر و بخور که پسر دار بشی 

میگم ک ضعیفمنبودی جای منم نیستی ببینی چقدر بدهکاش حداقل شوهرم پسری نبود

پریماه جان، من فکر میکنم تو خودت بیشتر از اونا پسر دوستی.آدمها فقط برای خوشبخت بودن، کافیه سالم باشن، دیگه هیچی لازم ندارن.( امیدوارم یک روز به حدی از کمال برسم که بگم حتی سلامتی هم برای خوشحال بودن لازم نیست)من یک دختر دارم و خیلی دوست داشتم دوتا بچه دیگه هم میداشتم ولی نشد دیگه.کیف کن که دوتا بچه داری، بچه های تو آرزوی خیلی هاست

قبل از هر چیزی عزیزم 

من جای تو نبودم تادرک کنمت 

ولی باگوشت وپوستم حس کردم بی محلی های متفاوتو 

بعد اینکه خدایی نکرده اگ نی نیت سالم نبود چی؟!

خداروشکر کن من آرزوم دختر دارشدنه💥😘😇

ازاونجا فعلا دور شو بروخونه مادرت اینا فعلا 

برای بچه بعدیت حتما برو متخصص 

تا خدا بخواد پسر شه💫

قبل از هر چیزی عزیزم من جای تو نبودم تادرک کنمت ولی باگوشت وپوستم حس کردم بی محلی های متفاوتو بعد ای ...

من چیزی رو نمیتونه با زور از خدا بخوام 

شاید صلاحم نیست 

و واقعا دیگ توان ی بچه دیگ رو ندارم

ولی بی فرهنگی اینا اذییتم می‌کنه اگ بدونی اونشب چ ب سرم گذشت

انقد همه ذوق میکردن 

جشن گرفته بودن 

تبریک میگفتن ک مبارکه جانشین آوردی

مبارکه نوه دار شدی و....