2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم از تصمیمی که گرفته بزودی زود منصرف شه و چشماش وا کنه

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

سلامتی خانوادم پاهای مادرم خوب باشه،موفقیت خاهر و برادرم،در آخرم من با عشقم آشتی کنم منو ببخشه؛) شنبه بیاد منو ببینه و به آشتی ختم شه خدایا لطفا

تا سال دیکه ب هم برسیم و خوشبخت شیم

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم

قبولی سال اول کنکور 

همسر خوب و سر به راه 

سلامتی و طول عمر خانوادم 

چاق بشم یکم دارم می میرم از لاغری 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

سلام ...انشالله تک تکتون به مراد دلتون برسین...منم آرزومه خواهرم صاحب بچه بشه ...یعنی میشه خدای مهربون ؟وای خدا ممنونم ازت برا اون روز که خوشحال میکنی خواهرمو 

خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....