2777
2789
عنوان

برا اولین بار یکی به چهرم توهین کرد

302 بازدید | 35 پست

من پوستم خیلی روشنه موهای سرم زیاد بور نیست ولی ابرو ها و مژه هام بوره دیده نمیشه منم معمولا ریمل میزنم به ابروهام  که دیده بشه 

بعد یکی از عمه های شوهرم باهاشون از زمان قبل ازدواج ما قطع رابطه بودن و تا به حال ندیده بودم اینارو ، مادروشوهرم چند وقتی میشد با اینا آشتی کرده بود و رفته بود خونشون وقتیکه فهمیدن من باردارم اومدن خونمون بهم یه سر بزنن ، وقتی اومد خب من استراحت مطلق بودم دکتر گفت حتی پا نشو برای آب خوردن تا این حد 

بعد من براشون بلند شدم و روبوسی و اینا همسرم پذیرایی میکرد یهو دیدم با ی لحن خیلی بدی به همسرم گفت میخواستی چیکار اینو  ن کار می‌کنه نه هیچی که بدرد نمیخوره اینجوری زن 

همسرم چند ثانیه سکوت کرد بعد گفت متوجه منظورت نمیشم؟

خلاصه این عمه هیچی نگفت 

بعد دوباره ی ذره گرم گرفته بودیم یهو برگشت بهم گفت بچتون شبیه امیر شه خیلی خاطرخواه پیدا می‌کنه همسرم در جوابش گفت از روزی ک فهمیدم نفر سوم تو راهه دست به دعا بودم بچه به خانومم بره 

عمه گفت اره یاسمینم خوبه ولی چهرش دهاتیه 😐😐😐😐

من تا اومدم ی چیز بگم شوهرم گفت عمه جان میخوای به طعنه انداختنات ادامه بدی در خروجی از بالکن هم داریم بفرمایید

جالبه وقتی جوابشو می‌دادیم ی لبخند میزد هیچی نمی‌گفت با پررویی ادامه میداد تهشم موقع رفتن چنان بوسم کرد و بغلم کرد باورم نمیشد

ولی رفتارش و خنده هاش مخصوصا صداش شیطانی بود😐

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

یا ابوالفضل

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا ابوالفضل

😑😑😑😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
عجب بی شعوریه دیگه راهش ندید

دیگه محل نمیدم بهش اگر جایی ببینمش زنیکه چی فکر کرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اه اعصابم بهم ریخت

قربون اعصابت 😬😁 فکر کن من چی میکشم الانننن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه پروفایلت خودتی ک  واقعن یه فرشته ی ب تمام معنایی😚

انشالا ک بچت ب سلامت ب دنیا بیاد و حوفای اونم برا مهم نباشه.

رشتتو دوس دارم 😇

خط آخر امضاتو نفس میکشم......

بناااازمت شیر زن

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

گدرت فقط شوهرت

همیشه حرفاش در عین اینکه محترمانس تخریب صد از صدی داره 😶 برا همین سعی میکنم خودم اصلا باهاش وارد بحث نشم🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40