من پوستم خیلی روشنه موهای سرم زیاد بور نیست ولی ابرو ها و مژه هام بوره دیده نمیشه منم معمولا ریمل میزنم به ابروهام که دیده بشه
بعد یکی از عمه های شوهرم باهاشون از زمان قبل ازدواج ما قطع رابطه بودن و تا به حال ندیده بودم اینارو ، مادروشوهرم چند وقتی میشد با اینا آشتی کرده بود و رفته بود خونشون وقتیکه فهمیدن من باردارم اومدن خونمون بهم یه سر بزنن ، وقتی اومد خب من استراحت مطلق بودم دکتر گفت حتی پا نشو برای آب خوردن تا این حد
بعد من براشون بلند شدم و روبوسی و اینا همسرم پذیرایی میکرد یهو دیدم با ی لحن خیلی بدی به همسرم گفت میخواستی چیکار اینو ن کار میکنه نه هیچی که بدرد نمیخوره اینجوری زن
همسرم چند ثانیه سکوت کرد بعد گفت متوجه منظورت نمیشم؟
خلاصه این عمه هیچی نگفت
بعد دوباره ی ذره گرم گرفته بودیم یهو برگشت بهم گفت بچتون شبیه امیر شه خیلی خاطرخواه پیدا میکنه همسرم در جوابش گفت از روزی ک فهمیدم نفر سوم تو راهه دست به دعا بودم بچه به خانومم بره
عمه گفت اره یاسمینم خوبه ولی چهرش دهاتیه 😐😐😐😐
من تا اومدم ی چیز بگم شوهرم گفت عمه جان میخوای به طعنه انداختنات ادامه بدی در خروجی از بالکن هم داریم بفرمایید
جالبه وقتی جوابشو میدادیم ی لبخند میزد هیچی نمیگفت با پررویی ادامه میداد تهشم موقع رفتن چنان بوسم کرد و بغلم کرد باورم نمیشد
ولی رفتارش و خنده هاش مخصوصا صداش شیطانی بود😐