2777
2789
چنتا زدی اجی

یادم نیست دقیقا چند تا بود زیاد نبود یکی دوتا بود ولی خیلی دستم درد داشت 

برا قبل تخمک کشی زدم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من شوهرم گرید بی ۳۵درید داره آ ندارع سی هم ۱۵درصد بنظرت شانسی برای تشکلیل جنین هست اجی

اره با ای وی اف جنین شناس اسپرم سالم رو به تخمک تزریق میکنه و جنین تشکیل میشه 

اصلا نگران نباش

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات شم من شوهرم گرید بی ۳۵درید و گروه سی ۱۵درصد بنظرت شانسی در تشکلیل جنین هست

اره عزیزم اتفاقا بچه های ای وی اف قویتر و باهوشترم هستن بسپاربخدا حله  .به زودی تاپیک مثبت بودن بیربی چک رومیزنی دلم روشنه

وای چرا ۷۰۰تا من قبل از تخمک کشیه مگه فقط مال مانع تخمک گذاری نیست من سه تا برام نوشته نمی‌دونم بازم ...

نه من تو بارداری دفع پروتئین و غلظت خون و ورم شدید و پره اکلامپسی بودم از ی طرفم وزن زیاد بچه از ۱۸هفته به بعد رویی ۳تا میزدم از شکمم بعد ی مدت ک دیگ جا تو شکمم نموند چون گره گره شده بود از بس از یجا چندبار زده بودم از بازو زدم دوتا بازوهامم گره گره شدن بعد از روت هام میزدم وای خدا وحشتناک بود اره خیلی درد. داشت هربار کلی گریه میکردم  بسلامتی ای وی آف میخایدکنی؟تعیین جنسیت انجام میدی؟

مممممم