2777
2789
عنوان

از دست مامانم دلگیرم

107 بازدید | 14 پست

همیشه درکم میکرد و رفیقم بود ولی الان خیلی خودخواه و بی منطق شده🥲جوری که ما با اینکه خیییلی از هم دوریم چند روزه یه احوال هم ازم نپرسیده و فقطم بخاطر چیزای الکی چون زور میگه🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشکال نداره قدر مامانتو بدون من هم یه مدت از دست مامانم خیلی ناراحت میشدم ولی بعدش میفهمیدم که این کاراش به خاطر من بوده و منظوری نداشته

قدر مامانتو بدون

خیلی ها تو حسرت اینن که فقط یک بار دیگه مامانشون رو ببینن

اشکال نداره قدر مامانتو بدون من هم یه مدت از دست مامانم خیلی ناراحت میشدم ولی بعدش میفهمیدم که این ک ...

همیشه بخاطرش خدا رو شکر میکردم خیلی پایه ام بود و بزرگترین همراه زندگیم ولی الان کاملا برعکس عمل کرد و پشتم خالی کرد با اینکه ازش خیییلی دورم ولی دلم شکست

هعیییی🥲اگه دوستداشتی بگو چی شده

فکر کن 

من آدم بلند پروازیم و آرزو های بزرگی دارم و به کم قانع نیستم 

بعد این خانم 

منو سرکوفت می زنه 

کنکوریم نیاز دارم حمایت بشم اما ایشون فقط انرژی بد و منفی بهم می ده 

چقدر تحمل کنم 

هی میگه هیچی نمیشی  

آخه این نشدن فقط توی ماجرا درس نیست که بگم تو همه چی زندگیه که بهم میگه😭

فکر کن من آدم بلند پروازیم و آرزو های بزرگی دارم و به کم قانع نیستم بعد این خانم منو سرکوفت می زنه ک ...

عزیزمم درک میکنم چی میگی

متاسفانه نمیدونن باید چجور رفتار کنن و انگیزه بدن،خودت به مامانت به آرومی بگو ، من مثلا میگفتم انرژی مثبت بده یا خیلی اوقات میخوان ایراد بگیرن میگم اعتماد به نفسم خراب نکنید

مخصوصا دوران کنکور الان خییلی تو فشاری حرفا بیشتر اذیتت میکنه شاید اونا هم تو فشارن، من دوران کنکورم مامانم بیشتر از من تو فشار و استرس بود