2777
2789
عنوان

آرزوهاتون رو بنویسید سال بعد لایکتون میکنم بگید بهشون رسیدید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 38 پست

برای ارسال هر کامنت باید کد امنیتی وارد کنیم این دیگه چه وضعشه!

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

طلسمم باطل شهچشم زخمی که زدن باطل شهدشمنم از زندگیم گورشو گم کنه شرش به خودش برگرده بمیره راحت شم ار ...

از هر دستی بدی از همون دست میگیری

ان‌شاءالله❤️

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نی نی دار بشم بدهیام تموم شه همسرم اخلاقش خوب بسهمامانم خوب بشه

ان‌شاءالله❤️

سال دیگه این موقع بچت بغلته❤️

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

اسی روبیکا کانال خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مند ...

ان‌شاءالله سال دیگه این موقع کارتون رونق گرفته باشه❤️

ان‌شاءالله سال دیگه این موقع کارتون رونق گرفته باشه❤️

قربونت برم عزیزم ممنون ، فعلا فقط دوستدارم  خیاطها دور هم باشیم  خوشم از خیاطی میا 😍

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

مطمئن باشم سال بعد یادت نمیره ؟ 🤣 امیدوارم به هدف های تحصیلیم رسیده باشم ...

مطمئنِ مطمئن😂

خودم پارسال تو همچین تاپیکی شرکت کرده بودم امسال هی منتظر موندم لایکم کنه نکرد، تصمیم گرفتم خودم همچین تاپیکی بزنم😂

ان‌شاءالله❤️