2777
2789
عنوان

آرزوهاتون رو بنویسید سال بعد لایکتون میکنم بگید بهشون رسیدید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 38 پست
عشقم آزاد بشه و به هم برسیم 🥲

ان‌شاءالله❤️

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچم پسر باشه و عاقبت بخیر باشه بارداری راحتی داشته باشم

الهی آمین❤️

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

☹️وضع مالیمون خوب بشه ☹️بتونم بچه داربشم(قبل عقد فهمیدم ناباروری دارم) یه میکاپ ارتیستِ خوب بشم🥺

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خدا یه پسر سالم و صالح بهم بدهدخترام دلشون داداش میخواد😍

ان‌شاءالله سال دیگه این موقع بغلت باشه❤️

یادت میمونه؟تعلیق شیم شاید😅ولی واس من در حد آرزو نیس ولی دلم میخواد رابطه م اوکی شه

آره میمونه

ایشالا که نمیشیم😁

ان‌شاءالله❤️

به کسی که دوسش دارم برسم

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

آرامش. تموم بشه همه این مشکلات. زندگی بدون استرس.

الهی آمین❤️

☹️وضع مالیمون خوب بشه ☹️بتونم بچه داربشم(قبل عقد فهمیدم ناباروری دارم) یه میکاپ ارتیستِ خوب بشم🥺

ان‌شاءالله❤️

طلسمم باطل شه

چشم زخمی که زدن باطل شه

دشمنم از زندگیم گورشو گم کنه شرش به خودش برگرده بمیره راحت شم ارزوی اول و اخرم امشب سر به نیست شدن دشمنمه که رندگیمو اتیش زد جیگرمو اتیش زد سیاه کرد زندگی مو زندگی مو خراب کرد به درک واصب بشه به حق حضرت زهرا و امام حسین  الهی امینتننن

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

به کسی که دوسش دارم برسم

ان‌شاءالله❤️