2777
2789
عنوان

اسم یه غذایی بگین که درک نکردین چرا مردم انقد دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 217 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا داری ارومم میکنی؟ 😐😂چقد سنگدلین شما😐😂

من خودم زخم خورده ام😄

من شکر بخورم دیگه بگم الکی هستن، یه شب اومدم از همین تاپیک ها خوندم، بعد به خودم تلقین کردم که نهههه اینا الکی وجود ندارن و...

قشنگ شب که خوابیدم یه موجود اومد به خوابم که ما وجود داریم ما هستیم و... 

گفتم من باور دارم شما هستین و تروخدا ولم کن🤣

وای خرچنگ عاشقشم چند روزه هوسشو کردم 🤤🤤

ناموسن چجوری میخورین🤢🤢

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .