2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد تخت و لباسها و مبل و اینارو باید چیکار کنم؟؟

قطره وشامپو فقژ خودشونو میکشه نه تخماشو یدونه شونه اهنی مخصوص شپش هم بخر شامپو زدی با اون شونه کن منم دوماه پیش افتاد سرم

بعد تخت و لباسها و مبل و اینارو باید چیکار کنم؟؟

جارو برقی. لباسا و برس مو و چیزایی که با سر تماس داشته رو با دمای بالای شصت درجه بشور. حالا اول مطمئن شو. شاید شپش نباشه. خیلی وقتا آدم توهم شپش می زنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

یه توصیه ی کوچولو هم بکنم. شپش حشره ی مقاومیه. با سم عادی نمی میره. شامپوها و داروهایی که براش استفاده می شه سرطانزاست. برای همین فقط دو بار زده می شن.

لطفا داروها و قطره های دست ساز و بی نام و نشون که مشخص نیست چی هستن و کجا و از چی ساخته شدن رو نه استفاده کنین و نه توصیه. خطرناکن.

توهم میشه یه ساعت یا یه روز اگه مداوم میخواره حتما درمانش کن

ببین آخه من خیلی وقته اینطوریم گاهی اوقاتم حس میکنم روی بدنم داره یه چیزی راه میره نگاه میکنم میبینم چیزی نیست🤦‍♀️🥲

توهم میشه یه ساعت یا یه روز اگه مداوم میخواره حتما درمانش کن

ایشون پوست سرش می خاره و چیزی که توصیف کرد بیشتر شبیه شوره بود. ممکنه فقط خشکی پوست داشته باشه. برای همین هنوزم می گم اول مطمئن بشه. داروهای رفع شپش مضرن. تا مطمئن نشده استفاده نکنه.

جارو برقی. لباسا و برس مو و چیزایی که با سر تماس داشته رو با دمای بالای شصت درجه بشور. حالا اول مطمئ ...

ببین شنبه صبح اول وقت که حتما میرم هم خانه بهداشت هم موهام کوتاه میکنم 🥲🤦‍♀️

حالا چه شپش باشه چه نباشه 

ایشون پوست سرش می خاره و چیزی که توصیف کرد بیشتر شبیه شوره بود. ممکنه فقط خشکی پوست داشته باشه. برای ...

اره حتما میرم شنبه خانه بهداشت ، ببین بیشتر از شپش از مامانم میترسم وقتی بفهمه قشنگگگگگ دهنم رو سرویس میکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️

اره حتما میرم شنبه خانه بهداشت ، ببین بیشتر از شپش از مامانم میترسم وقتی بفهمه قشنگگگگگ دهنم رو سروی ...

وای. بیشتر از شپش از مامانت می ترسی🤣 ایشالا که نباشه.

وای. بیشتر از شپش از مامانت می ترسی🤣 ایشالا که نباشه.

بخاطر اینکه به شدت وسواسه و اینکه میترسم اون گرفته باشه که قشنگ بدبختی کامل میشه !!

ولی ببین به قول تو شاید پوستم خشکه این حس رو دارم چون میگم روی بدنم هم این حس رو دارم بعد چک میکنم میبینم چیزی نیست ، پوست بدنم خشکه جوری که بعد حموم قشنگ باید دو دور نرم کننده بزنم که احساس بد نداشته باشم !!