2777
2789
عزیزم این سوالو یکی دیگم ام پرسیده بوداصلا هیچ ربطی ندارهفقط قدیم زنا جرعت نمیکردن اعتراض کنن نسبت ب ...

الان خانوما به نظرم خیلی بدترن واقعا خیانت تو زنا بیشتر شده 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ولی الان خانما بدتر شدن

بدتر نشدن عاقل شدن..

سرمون به سنگ خورده

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی؟ 😐😐😐

همون...

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

چون کمتر در معرض وسوسه بودن و اگه قرار هم میگرفتن ایمانشون و ترس از خدا و مرگ و آبرو به کمکشون میومد ، به نون حلال و اثراتش اعتقاد داشتن ، به ناموس بقیه نگاه نکن باور داشتن ، اون ناموس هم حد خودش رو میدونست باحیا بود

اصلا کل زندگی تو این دنیا همین جنگ بین انواع وسوسه و روح ادمه

ولی الان خانما بدتر شدن

خب دگ الان خانوم ها هم مثل اقایون شدن

و اینکه بنظرم الان این کارا دگ قبحش ریخته 

قبلا کسی هم انجام میداد تو خفا بود، الان علنی شده

اگه هم سالم زندگی کنی میگن املی🤦🏼‍♀️

آقایون از اول ذاتشون خیانت کار بوده فقط زنا دیدگاهشون این بود که با لباس سفید برن و با لباس کفن از خ ...

من برام سواله را میگن مردا خیانت میکنن زنا خیانت نمیکنن. بابا مردا با دیوار وه خیانت نمی‌کنن مردا ه با خانما خیانت میکنن

من برام سواله را میگن مردا خیانت میکنن زنا خیانت نمیکنن. بابا مردا با دیوار وه خیانت نمی‌کنن مردا ه ...

خب عزیزم خانومه قطعی نمیدونه خیانته که

تا وقتی آقا نگه زن و بچه دارم، خانوم از کجا بفهمه

البته الان و نمیگم، قبلا 

من برام سواله را میگن مردا خیانت میکنن زنا خیانت نمیکنن. بابا مردا با دیوار وه خیانت نمی‌کنن مردا ه ...

اول که مردا اصلا خودشونو لو نمیدن که من متاهلم، الکی دروغ میگن مجردم یا در شرف طلاقم و... 

یاام میرن با خانومایی که کارشون اینه خیانت میکنن،منظورم تن فروش ها هست.

خب گفتم که مثل قدیم نیست خانوما جرعت نداشتن هیچکاری بکنن حتی یه اعتراض کوچیکالان خانوما جرعت هرررکار ...

که کاش خیلی ها نداشتن 

من با دیدن بعضی از هم‌جنسان واقعا به این نتیجه میرسم بهتره جلوشون گرفته بشه تا یه حدی 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀