2777
2789
الان خیانت عاقلیه؟؟؟؟؟..؟

عه من فکر کردم منظورت اینه که الان زنا خیانت می بینن مردو ول می کنن😐😂

ببخشید عزیزم اشتباه متوجه شدم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خدا کمرنگ شده ، داشتن اعتقادات بی کلاسیه

قدیم یارو می رفت مسافرت زن و بچه رو میسپرد به همسایه ، بچه ها صبح تا شب تو کوچه و خونه همسایه مشغول بازی بودن راحت و بدون ترس ، زن و مرد اولین بار عشق رو با همسرشون تجربه می کردن نه رل و اکس و پارتنر و کوفت و زهرمار ، اون همسر رو سهمشون از زندگی می دونستن ، شاید شماها یادتون نیاد اون شرمی که تو چهره ی شیرین عروس دومادا بود

ادم بدا کم بودن و خیلی به چشم میومدن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این حرف درسته من اقوام میبینم فامیل اینا نسل های قدیمی تر اصلا طلاق و خیانت توش نیست و خب این دلایل زیادی داره 

یکی اینکه مردای قدیمی اکثرا شرف بیشتری داشتن ابرو براشون مهم بوده 

زنای قدیمی بساز ترن نمیرفن طلاق بگیرن به راحتی براشون آبرو بری بوده

کلا زشت بوده دختر پسر دوست بشن هنوزم هست من از مامانم میپرسم اعتقادش اینجوریه کسی که با شماره میاد با دوستی آشنا میشه بعد هم میتونه دوباره از این طریق بره با یکی دیگه ثبات نداره و دختر آسیب میبینه (دوستان لطفا جبهه نگیرید خب قطعا همه اینجوری نیستن ولی خب در کل )

و اینکه کلا فساد زیاد شده خیانت عادی شده دلایل زیادی داره که باید بررسی بشه برخی ها هم دیگه زیادی ول شدن همه کار میکنن 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

کسی که به زندگیش تعهد نداشته باشه عاقله ؟

عزیزم گفتم که اشتباه فهمیدم..

فکر کردم منظورشون اینه الان زنا با مردای خیانت کار بد شدن...

اشتباه متوجه شدم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بی نمازی و بی اعتقادی به خدا زیاد شده و آدما نسل به نسل دارن به بچه هاشون یاد میدن 

اگه آدم خدارو داشته باشه زندگیشون حفظ میشه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

عزیزم گفتم که اشتباه فهمیدم..فکر کردم منظورشون اینه الان زنا با مردای خیانت کار بد شدن...اشتباه متوج ...

💚

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

واقعا ارزوم ازدواج با ی خانم محجبه هست .

محجه زیادهست،توی حوزه ها، مسجد، بعضی خانمهادنبال کار خیرن وواسطه ازدواج میشن، دخترکانی می کنن،می تونی به روحانی مسجدتون هم برای ازدواج بگین تا معرفی کنه 

محجه زیادهست،توی حوزه ها، مسجد، بعضی خانمهادنبال کار خیرن وواسطه ازدواج میشن، دخترکانی می کنن،می تون ...

واقعا دخترای قابل اطمینان تری هستن.  من ک شرایط ازدواج ندار. اگه میداشتم حتما اقدام میکردم