2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده

185 بازدید | 27 پست

سلام شوهرم خونه مامانم اینا نمیاد بمونه فامیلیم از سمت پدری،پدرش فوت شده مادرش انقد بدی خانواده شوهرشو گفته بچه هاش از خانواده پدری بیزارن من وقتی عروسشون شده بودم باباشون تازه چندسال بود فوت شده بود

اون موقع خوب بودن بااینا،مامانش راست و دروغ مخ بچه هاشو پر میکنه امشب دوس داشتم خونه بابام بمونیم گفت نه،اصلا خانوادگی جمع گریزن فکرمیکنن همه باهاشون بدن همه بهشون حسودی میکنن توقع دارن باهمه بدرفتاری کنن بقیه باهاشون خوب باشن از همه طلبکارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما از بچگی همه همیشه تو جمع بودیم دلم واسه گذشته ها تنگ شده،الان همش ۲نفری هستیم خوشم نمیگذره بچه دارم نمیشم هرچی اقدام میکنم،توی جمع همیشه اولین نفری که بلند میشه میگه بریم شوهر منه