2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست
منم عروس خونه عموم هستم وجاریم برادرزاده مادرشوهرم کلا هرچی باشه طرفداری اون وخانوادشو میکنه ودرکل ...

خیلی حس بدیه کاملا میفهمم،من همیشه میگم میتونستید وصلت نکنید با ما چه اجباری بود آخه

ولی خداروشکر همسرم خیلی خیلی به پدرم و کلا خانوادم ارادت داره همیشه هم خیلی مشتاقشونه ولی ته تموم حر ...

همسر من با خانوادم خوب بود اما خانواده شوهرم با نقشه رابطشونو خراب کردن حتی با داداشم خیلی صمیمی بودن،مثلا اگر یه عموی دیگه به همسرم بی احترامی میکرد خانواده شوهرم به من میگفتن بابات باید بره دفاع کنه بابات دیگه نباید برادرشو محل بده بابامم اینکارو میکرد اما باز بهونه جدید میاوردن.‌‌‌...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی حس بدیه کاملا میفهمم،من همیشه میگم میتونستید وصلت نکنید با ما چه اجباری بود آخه

درست میشه سعی کن آروم آروم همسرتو جذب خودت بکنی ووابسته خانوادت

فعلا اول راهی خیلی وقت داری قطعا مادرت تو این کار خیلی خیلی میتونه کمکت کنه .مام اول زندگیمون خیلی سر این مسائل جرو بحث میکردیم ولی درست شد شکر خدا

منم عروس خونه عموم هستم وجاریم برادرزاده مادرشوهرم کلا هرچی باشه طرفداری اون وخانوادشو میکنه ودرکل ...

مادرشوهرمم دروغای شاخدار در مورد گذشته میگه که مادرم به کل انکار میکنه

درست میشه سعی کن آروم آروم همسرتو جذب خودت بکنی ووابسته خانوادتفعلا اول راهی خیلی وقت داری قطعا مادر ...

من ۵سال عقد موندم ۸ساله عروسی کردم،بعید میدونم درست بشه،متاسفانه خانواده‌ شوهرم جادوگرن کاش قبلش میدونستم

مادرشوهرمم دروغای شاخدار در مورد گذشته میگه که مادرم به کل انکار میکنه

میفهمم به خدا.سعی کن زیاد با همسرت حرف بزنی ورابطتت خیلی خوب بشه که این جور حرف ونصیحت مادرشوهرت دیگه براش به خاطر تو بی ارزش بشه براش وبه چشم حرف مفت وبی ارزش بیاد

میفهمم به خدا.سعی کن زیاد با همسرت حرف بزنی ورابطتت خیلی خوب بشه که این جور حرف ونصیحت مادرشوهرت دیگ ...

من خیلی تلاش کردم اما کاش مادرشوهرمو میشناختی از دور آدم معقول خوب اما وقتی نزدیکش بشی میفهمی چقد هفت خطه حالا دخترش از خودش بدتر،من با همسرم دارم زندگی میکنم روزو شب،۱روز بره خونه مادرش به کل عوض میشه،مثلا پیش همسرم خیلی خوبی منو میگه ولی جوری میگه که همسرم میگه ببین چقد مادرم خوبه که خوبیتو میگه چون بلده چطوری بگه،بعد وقتی تنهایی میرم خونشون منو میسوزونه به همسرم میگم میگه تو بد برداشت میکنی تو حساسی مادرم پاک ترین و بهترین آدم دنیاست،حالا همه به من میگن چطوری بااینا زندگی میکنی مادرشوهرت خیلی مار صفته

من خیلی تلاش کردم اما کاش مادرشوهرمو میشناختی از دور آدم معقول خوب اما وقتی نزدیکش بشی میفهمی چقد هف ...

ببین همیشه بهترین را چزوندن اون آدما استفاده از روش خودشونه میدونی که چی میگم توم جلو شوهرت کلی تعریف کن ازشون ولی در نبود شوهرت قشنگ جرشون بده

ببین همیشه بهترین را چزوندن اون آدما استفاده از روش خودشونه میدونی که چی میگم توم جلو شوهرت کلی تعری ...

امتحان کردم بعدش که شوهرم میاد حرفای منو با مظلوم نمایی جلوی خودم به شوهرم میگه دعوامون میشه