2777
2789
عنوان

زن عمو یا زن دایی🥲

126 بازدید | 16 پست

لطفا در دو نظر سنجی قبلیم هم شرکت کنین می خوام ببینم چن نفر موافقن تازه نظر خودمو نگفتم 

من خودم به شخصه عاشق خاله ام و داییم هستم😍

از عمو هام هم بدم نمیاد🙂

ولی از عمم متنفرررم😪

عاشق دختر خالمم🥰

دختر عموم هم دوست دارم ولی گویا اون دوستم نداره خیلی حسودی می کنه بی محلی می کنه و کلا همدست مادر عفریته شه😔 

زن داییم که عشقه😍

زن عمو هام عفریته و بدجنسن😠

شوهر عمم خیلی مظلوم و ساکته بدم نمیاد ازش

شوهر خالم هم دقیقا نمی دونم چیه چه مرگشه فقط می دونم اصلا ازش خوشم نمیاد🥴

با عرض معذرت یه گزینه کم میاد هیچکدام نداریم😅

نظرسنجی
زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا عزیزم چرا اینقدر برات مهمه از اون موقع دایی و خاله حالا زنعمو..

یکمم حوصلم سر رفته حالا هزینه اش واس شما چیه😁😅

خوش به حالت چه حوصله ای داری الان زن عمو بهتر باشه یا زن دایی چه تاثیری تو زندگی آدم داره

همینا کنترل یه خانواده رو گرفتن دستشون نمی دونی مگه

همینا کنترل یه خانواده رو گرفتن دستشون نمی دونی مگه

نه والا هیچ کدومشون هیچ تاثیری تو زندگی آدم ندارن الان  الان شوهر عمه چه تاثیری تو زندگی آدم داره اگه اصلا بخوای راجبش فکر کنی

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
خب یکم چرت و پرته حالا هر کی😐😂

شما شرکت نکن ای بابا😂🤦🏻‍♀️

عاشق همین چرت و پرتام خودم 🥲

خودم بین اینهمه نسبت فقط امکانش هست زن عمو بشم

ایشالا که زن عموی بدجنسی نشم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

نه والا هیچ کدومشون هیچ تاثیری تو زندگی آدم ندارن الان الان شوهر عمه چه تاثیری تو زندگی آدم داره اگ ...

زن عموم تاپیک اولمو بخون می فهمی چه تاثیری داشته یه عمر خانواده بابام با هم قهر کردن مامانم به مسمومیت بارداری دچار شد داداشم دو ماه زود تر به دنیا اومد نزدیک بود بمیره و…. هعی💔 

زن عموم تاپیک اولمو بخون می فهمی چه تاثیری داشته یه عمر خانواده بابام با هم قهر کردن مامانم به مسموم ...

عزیزم سعی کن خودت خانواده شادی داشته باشی در کنار پدر و مادر برادر وخواهرت اینای که گفتی مثل مهمون هستن برای زندگی آدم که مدام باهاشون در ارتباط نیستی نمی‌دونم مجردی یا نه ازدواج کنی دیگه اصلا سال به سال آدم اونا رو نمی‌بینه 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜