2777
2789
عنوان

تو خونه پدر و مادرم خیلی اذیتم تا میتونید زودشوهر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبحالت شاغلی بخدا نعمته من ۲۵سالمه تازه رفتم دانشگاه باید ۴سال عذاب بکشم تواین خونه حالا بدون پول ...

حرف های دوستانی مثل شما رو که می‌شنوم که میگید بدون پول و سخت پول میگیرید خوشحالم یه دونه بچه دارم میگم حداقل تو رفاه نسبی یزرگ میشه 

استارتر عزیز بهتره مستقل شدن رو با ازدواج یکی نگیری

اگه میتونی خونه یا خوابگاه بگیر و به هر بهونه ای شده مثل کار جدا شو.

لازم نیست برای جدا شدن از پدر و مادر ازدواج کنی.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
چندتا بچه بودید

اون زمان ؟ اون زمان ۷ تا ، چند تا ازدواج کرده بودن البته

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حرف های دوستانی مثل شما رو که می‌شنوم که میگید بدون پول و سخت پول میگیرید خوشحالم یه دونه بچه دارم م ...

ربط نداره ، پدر ما داره اما نمیده ، اما پدری ک دست و دلباز باشه ب همه بچه هایش رسیدگی می‌کنه ، اگه پدر خسیس باشه برای یک دونه بچه ها خرج نمیکنه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
از طرفیم خب بیست سالمه هنوز یعنی فرصتی ندارم؟

سنت کمه

راستش من تا۲۳سالگی خواستگار محدود داشتم به دلم نشستن 

تصمیم گرفتم به پای اونی که دوسش دارم بمونم 

از ۱۹سالگیم می‌شناختمش تا درسش تموم بشه بره سربازی چهارسالی طول کشید الانم سه سال شده ازدواج کردیم حدودا

دارم وارد۲۶سالگی میشم

انتخاب با خودته با توجه به سنت وضع مالی خانوادت و تحصیلات خودت و زیبایی خودت بسنج ببین کیس بهتر میاد یا ن

اگه نیومد این مورد بد نیست فقط بعدا برای بچت باید ورزشی ببری که قدش بلند بکنه و کوتاه نمونه 

سنت کمهراستش من تا۲۳سالگی خواستگار محدود داشتم به دلم نشستن تصمیم گرفتم به پای اونی که دوسش دارم بمو ...

وضع مالی پدرم خوبه قیافم خوبه خواستگارم دارم از فامیل و درو همسایه و یسال دیگه کارشناسیم تموم میشه

منم یکیو داشتم به دلم بود صبر میکردم کار و بارش جمع شه بعد برم سر خونه زندگیم از این استرس و بلاتکلیفی زندگیم بهتره

وضع مالی پدرم خوبه قیافم خوبه خواستگارم دارم از فامیل و درو همسایه و یسال دیگه کارشناسیم تموم میشهمن ...

اینطور که میگی شرایطت خوبه

دلیلی نداره پس این پسره قبول کنی به دلت نیست

ان شا الله قسمتت به خیر منتهی بشه همسر دلخواهت خدا بهت بده

۷ تومان اصلا ارزش از خونه بیرون رفتن رو داره؟

شما کار بهتری سراغ دارید ؟؟؟ چقد بدم میاد از جماعت چرت و پرت گویان 

ما ها که از پدر پول تو جیبی نمیگیرم با هفت تومن تا اخر ماه سر میکنیم 

نمیشه بشینیم تو خونه منتظر دعوتنامه شرکت نفت که