2777
2789
عنوان

تو خونه پدر و مادرم خیلی اذیتم تا میتونید زودشوهر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 74 پست
همه چیش اوکیه بسیار پسر فهمیده و عاقل و مودب

خوبه دیگه ، بخاطر معیار الکی رد نکن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من ۱۷۰خودمم ۱۷۰من راضیمخیلی خصوصیات خوبی داره

خب کاش 170 بود حتی پنج سانت بلند تر بود من اوکی بودم خیلی سخت گیر نیستم ولی همقد منه منم 160 ام ولی خیلی پسر خوبی بود🥲

خب کاش 170 بود حتی پنج سانت بلند تر بود من اوکی بودم خیلی سخت گیر نیستم ولی همقد منه منم 160 ام ولی ...

اگه انقدر قد برات مهمه ردش کن

ولی ی سوال خواستگارای دیگت همین خونه ماشین و درآمد دارن؟

اگه انقدر قد برات مهمه ردش کنولی ی سوال خواستگارای دیگت همین خونه ماشین و درآمد دارن؟

تا الان داشتن ولی هرکدوم یه مشکلی داشتن یکی مثلا بیست سال ازم بزرگ تر بود یکی یجور دیگه 

معیار الکی نیست اگه ده سانت بلند تر بود مشکلی نداشتم ولی تو خانواده و فامیل خودمم جزو کوتاه قد ترینا ...

هر طور مایلی ، آخه خودت هم خیلی بلند نیستی که 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

پاشو برو نامه بگیر از دادگاه بعدشم برو پی زندگیت

دیگ به سن. قانونی رسیدی 

جربزه داشته باش. تو پانسیون بمونی بهتر از اون خونس شهرتم عوض گن

اما اولش با یه وکیل کار بلد صحبت کن

واااای چقدر یاد مجردی خودم افتادم😐🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️ببخشید خندیدم واقعا نمیتونم جلو خنده مو بگیرم فقط اونجاش ک مامانت می‌گفته شیر آبو سفت کرده بزور باز میشه جرررررر😂😂😂😂🤷🏻‍♀️🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣

نه بی شوخی مجردی منم همین شکلی بود با این تفاوت ک صبح زود بابام مثلاً میخاسته لباس تازه شو بپوشم بره سرکار مامانم نمیزاشته😐😂این ی نمونش صبها با این سر و صدا و دعوا از خواب میپریدم خیلی بد بود واقعا الان ازدواج کردم رااااحت شدم هووعففف