2777
2789
عنوان

تو خونه پدر و مادرم خیلی اذیتم تا میتونید زودشوهر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 74 پست
خوشبحالت شاغلی بخدا نعمته من ۲۵سالمه تازه رفتم دانشگاه باید ۴سال عذاب بکشم تواین خونه حالا بدون پول ...

منم پدرم پولدار خسیس، جونم ب لب می شوند یک ذره با منت پول می‌داد ، خدا ازش نگذره ، الآنم ک سالها متاهل شدم اون خاطرات بدنم میلرزونه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم پدرم پولدار خسیس، جونم ب لب می شوند یک ذره با منت پول می‌داد ، خدا ازش نگذره ، الآنم ک سالها متا ...

😔😔😔

تاثیریسری چیزا تا اخرعمر رو روح و روان ادم میمونه

منم بخاطر کارای اشتباه خانوادم دچارخیلی از بیماری ها شدم🙂💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😔😔😔تاثیریسری چیزا تا اخرعمر رو روح و روان ادم میمونهمنم بخاطر کارای اشتباه خانوادم دچارخیلی از بی ...

منم ، آخ ک چقدر دلم درد دل میخواد هییی .

من مجرد بودم تو خود جهنم بودم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
همش بیرونم باشگاه استخر با رفیقام ولی یه روزایی هم بدنم کم میاره یا مریضم باید خونه بمونم

دقیقا منم همینو میگم چقدر آدم برع بیرون بهرحال برا استراحت باید تو خونه باشه آدم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

توروخدا میشه کمکم کنین ببینین جای من بودین چیکار میکردین

خواستگارم شیش سال بزرگ تره ماشین و خونه داره سرکارم میره درامدش چهل تومنه خانوادش و خودش مودب و بافرهنگن

ققط همقد خودمه خودم 160 ام تقریبا

توروخدا میشه کمکم کنین ببینین جای من بودین چیکار میکردینخواستگارم شیش سال بزرگ تره ماشین و خونه داره ...

خوبه قبول کن 

قدش کوتاهه عب نداره یعنی؟

نه بابا هم قد خوبه دیگه ، آخرش پاشنه بلند نمیپوشی ، قد معیار حزئی هست ، معیار مهم نیست . چیز مهمی نیست .

قدش کوتاهه عب نداره یعنی؟

اگر اخلاقش خوبه ، عقایدش خوبه مشکلی نداره.