2777
2789

گفت چخبرته این وقت شب میخوایی دوتا تخم مرغ آبپز بخوری تو توپ بریزی میترکه نگاه کن هیکلتو

منم باهاش بحث کردم

بعدگفت چیه درد بی شوهری داری اومدی سرمن خالی میکنی بیچاره؟هیچکس نیومده بگیرتت ترشیدی توخونه من همسن تو بودم بچمم بغلم بود

نه ریخت داری نه هیکل ترشیدی دردتو سرمن خالی میکنی همینه که اون پسره که باهاشی بهت میرینه دیگه😐

سر دوتا دونه تخم مرغ😐

رفتم یکیشو گذاشتم تویخچال گفتم بیا یکیشو برداشتم تخم مرغات کم نشه حالا خوب شد؟دردت دیگه چیه

روا نداره من یه چیزی برای خودم درست کنم بخورم

اون سری اومدم یه سیب زمینی آبپز بخورم انقد نگام کرد غر زد اخر آبجوش ریخت روم شکمم سوخت😕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوام برا همیشه از نینی سایت برم

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

هوفففف نگو بابا من خودم مامانم چاق دلم نمیاد زیاد بهش بگم چون مطمنم ناراحت میشه همیشه دلداری میدم بعد من اندامم خوبه بعضی موقع ها یکم بیشتر ا حالت عادی میخورم شروع میشه باز چاق شدی و ...

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
چه مامانی داری بگو اوکی من میخوام شوهر کنم مگه تو داری یه میلیارد پول جهاز بدی

حالا من باهاش اومدم راحت باشم از پسری که باهاش دوست شدم بهش گفتم از دعواهامون بهش گفتم اونوقت چیا بهم میگه

بعدمیگه انقد خوردی داری میترکی بدریختی هیچکس نمیگیرتت

چنسالته؟شایدمیخوادپریودبشه هورموناش بهم ریخته

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
هوفففف نگو بابا من خودم مامانم چاق دلم نمیاد زیاد بهش بگم چون مطمنم ناراحت میشه همیشه دلداری میدم بع ...

بخدا واسه خودت میگه ...میگه خوشگل وخوش هیکل باشی ...

شاید مادرت پرخوری عصبی داره ولی دوست داره تو دختری خوش هیکل باشی

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔