2777
2789
عنوان

واقعا میگم لعنت ب درس

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست
مثال زدماما با درس خوندن هم کسی ب زندگی میلیاردی انچنانی نمیرسه

پس این همه دور و برمون درآمد میلیاردی دارن و درس خوندن از پزشک و وکیلش بگیر تا مهندس هاش از. کجا به این درآمد رسیدن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

پس این همه دور و برمون درآمد میلیاردی دارن و درس خوندن از پزشک و وکیلش بگیر تا مهندس هاش از. کجا به ...

درست میگی اما همه هم دکتر و وکیل نمیشن خیلی باید خوند اون همه عمری ک بخای بزاری پای دکتری و وکالت بری یکار دیگ کنی ک ب نفعته😂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درست میگی اما همه هم دکتر و وکیل نمیشن خیلی باید خوند اون همه عمری ک بخای بزاری پای دکتری و وکالت بر ...

اینم هست. همه ی دکترا هم که نه. بعضی هاشون نخبه اند و درآمد میلیاردی دارن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

تنها نیستی خیلی های دیگه هم هستن 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
چی خوندی؟ بازار کارش چجوریه؟ تو دانشگاه ینی تدریس میکردی؟!

عمران مدیریت پروژه

نه اتوماسیون داخلی بودم پیش استادم کار کردم

بستگی داره به توانایی های خودت برای دختر زیاد جالب نیست اما بدم نیست

عمران مدیریت پروژهنه اتوماسیون داخلی بودم پیش استادم کار کردمبستگی داره به توانایی های خودت برای دخت ...

ویگه بد نیس ک نشد شغل . واقعا برد رو اونایی کردن ک کار و کسب ازاد راه انداختن به همه چیم رسیدن.خیلیا با فوق لیسانس بیکارن . 

درس خوندن فایده نداره همه مدرکارو گذاشتن دم کوزه

ولی هدف من فعلا با درس خوندن بهش میرسم

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

چه امتحانی داری؟

علوم دادم تموم شد

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂