2777
2789
عنوان

دوتا تخم مرغ اومدم آبپزکنم بخورم مامانم گفت چخبرته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 32 پست
آی قشنگم خیلی بد حرف زدهولی منم دخترم زیاد میخوره ۱۴سالشه ۶۲کیلوعه خیلی میگم نخور

منم چاق شدم قبول دارم بخاطر کم کاری تیروییدم واسترسم

ولی اخه دوتا دونه تخم مرغ آبپز ارزش نداشت اینهمه حرف بزنه 

بعدچه ربطی به بی شوهری داشت

حیف من که باهاش دردودل کردم این فک کرده من تو کف شوهرم

ای وای عزیزم😞😔

آخه مشکل مادرتون چیه؟ والا مامان ها و باباها خوشحال میشن وقتی بچه هاشون چیزی میخورن و تازه همیشه معتقدن بچه هاشون خوراک کافی ندارن...مادرتون عجیبه  رفتارش! شاید مشکلش ریشه در چیز دیگه ای داره والا بعیده یه مادر به خاطر دوتا دونه تخم مرغ، اینقدر به دخترش توهین کنه😶

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا واسه خودت میگه ...میگه خوشگل وخوش هیکل باشی ...شاید مادرت پرخوری عصبی داره ولی دوست داره تو دخت ...

آره ولی من ناراحتی اون حرفش بیشتر رو دلم میمونه مخصوصاً وقتی من انقد دوسش دارم مراعاتشو میکنم می‌دونم نیتش خوبه ولی من متاسفانه یکم نازک نارجیم 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
منم چاق شدم قبول دارم بخاطر کم کاری تیروییدم واسترسمولی اخه دوتا دونه تخم مرغ آبپز ارزش نداشت اینهمه ...

آی قشنگم مادرها گاهی عصبی میشن همه چیو قاطی میکنن

گفته یعنی کم بخور خوشگل خوش هیکل شی بتونی ازدواج کنی...

ولی بد گفته

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
ای وای عزیزم😞😔آخه مشکل مادرتون چیه؟ والا مامان ها و باباها خوشحال میشن وقتی بچه هاشون چیزی میخورن ...

مشکله من بود که باهاش دردودل میکردم ازهمه چی براش میگفتم

میگفتم نگاکن دوستام چه شوهرای خوبی کردن اونوقت این پسری که من باهاشم چجوریه اینده باهاش ندارمو اینا بعد این فک کرد من تو کف شوهرم هی میگه بد داری تو اتیش شوهر میسوزی ترشیدی دیگه من همسن تو بودم کلی خواستگار داشتم

توچی نه شوهر داری نه سرکارمیری تازه رفتی دانشگاه 

حالا خیلی بد حرف زده درست...ولی ممکنه اسی اضافه وزن داره

اضافه وزنم داشته باشه این طرز حرف زدن درست نیست 

من خودم مادر دو تا بچه ام

پسرم دوسالشه ۱۵ کیلوعه

بهداشت همیشه میگه کم غذاش بده کم شیرش بده

من کم میدمش

اما هرچی هم بخاد ازش دریغ نمیکنم میدمش کم و به اندازه

ولی هیچ موقع همچنین حقی به خودم نمیدم ک چیزی ازش دریغ کنم

درسته این با اون فرق می‌کنه 

اما این طرز حرف زدن قشنگ نبود

من ۲۵سالمه همش میگه ترشیدی بهم

شایدازپسره گفتی نگران شدوفک میکنه ازدست رفتی وداره اینطوری خودشوخالی میکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اضافه وزنم داشته باشه این طرز حرف زدن درست نیست من خودم مادر دو تا بچه امپسرم دوسالشه ۱۵ کیلوعهبهداش ...

مادرش حس میکنم اختلال روانی داره بله درسته ولی ناراحت دخترشه😔

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
شایدازپسره گفتی نگران شدوفک میکنه ازدست رفتی وداره اینطوری خودشوخالی میکنه

نه هرچی میشد من بهش میگفتم حتی باهاش بیرون میرفتم زنگ میزد بهم هی که چک کنه کجام

من روحساب اینکه مادر آدم رفیق ادمه همه چیو بهش گفتم کاش نمیگفتم که الان اینارو نشنوم

بخدا خودم خیلی تحت فشارم دیگ طاقت هیچی ندارم گفتم بهش گفتم من خودم تحت فشارم انقدسر به سرم نذار دهن منو وا نکن گفت بدرک که تحت فشاری بی لیاقتیه خودت بود

شما ماهی قشنگم مادر بهترین کس آدمه

خدا شما رو واسه بچه اتو حفظ کنه همچنین مادرتون و اگه به رحمت خدا رفته خدا رحمتشون کنه تو این شب عزیز😍🌸

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
مشکله من بود که باهاش دردودل میکردم ازهمه چی براش میگفتممیگفتم نگاکن دوستام چه شوهرای خوبی کردن اونو ...

عزیزم حرفای تلخ مادرتون رو سعی کنید فراموش کنید و بهتره اینطور در نظر بگیرید که شاید ته دلش منظور و نیت بدی نداشته اما بلد نبوده چجوری بیان کنه...میدونم سخته ها ولی خب بی تفاوت رد بشید و خب از قرار معلوم مادرتون جنبه نداره باهاش درددل کنید و صادقانه باهاش راجع به احساسات و آرزوها و آنچه در کُنه ضمیرتون هست صحبت کنید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیزم حرفای تلخ مادرتون رو سعی کنید فراموش کنید و بهتره اینطور در نظر بگیرید که شاید ته دلش منظور و ...

امیدوارم فقط از لجش نره به بابام بگه

سرهمین باهاش بحث نمیکنم

میترسم باهام لج کنه یهو بره به بابام بگه بهش پول نده دیگه یا بگه با پسر درارتباطه اونوقت بدبخت میشم

خیلی احساس بدبختی میکنم کاش خدانجاتم بده کاش زودتر دانشگاه میرفتم الان میرفتم سرکار دستم توجیب خودم بود انقد منت سرم نمیذاشتن حالا تا ۴سال دیگ باید زجر بکشم💔

امیدوارم فقط از لجش نره به بابام بگهسرهمین باهاش بحث نمیکنممیترسم باهام لج کنه یهو بره به بابام بگه ...

عزیز دلم غصه نخورید خدا کریمه 

سعی کنید یه جورایی کج دار مریز با مادرتون این ۴ سال رو کنار بیایید انشالله این ۴ سال عین برف و باد میگذره و هر چه زودتر انشالله مستقل میشید

مستقل که باشید دستتون تو جیب خودتون باشه هیچکس نمیتونه با تحقیر باهاتون حرف بزنه یا کنترلتون کنه یا منتی سرتون بذاره

پر تلاش و پرامید و موفق و کامیاب باشید به امید روزی که تو همین سایت تاپیک موفقیت و مستقل شدنتون رو بزنید