2777
2789
میشه برا حل مشکلاتم دعا کنین زندگیم داره از هم میپاشه منم براتون حمد میخونم

عزیز دلم 

چرا نشه ؟ حتما که میشه 

الهی به حق این شب عزیز خدا یکی یکی تمام مشکلات زندگیت رو حل کنه و بهترین راه رو پیش روت بزاره 

همیشه سربلند باشی و خدا حتی لطف و رحمت خاصش رو حتی در یک چشم بهم زدن هم ازت دریغ نکنه 

برات حمد میخونم . الهی دست امام رضا همیشه یارت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم چرا نشه ؟ حتما که میشه الهی به حق این شب عزیز خدا یکی یکی تمام مشکلات زندگیت رو حل کنه و به ...

فدات عزیزم، چه دعای قشنگی کردی گلم

الهی به حق این شب عزیز به همه‌ی آرزوهات برسی مهربون

فدات عزیزم، چه دعای قشنگی کردی گلمالهی به حق این شب عزیز به همه‌ی آرزوهات برسی مهربون

قربون قلب پاکت برم 

خدا از دلت خبر داره مطمئن باش ما چون با زبون هم دیگه گناه نکردیم دعاهاتون در حق هم مستجاب میشه

من عشق امام رضام 

برای همین ازش میخوام که ضامن زندگی آهو بود ضامن زندگی شما هم بشه 

ایمان داشته باش همه چیز درست میشه 

سلام برای من و دوستم و عزیزانم و @queenمریم و دخترشون و سلامتی همسرشونمتشکرم. حاجت روا باشید ان شا ...

ممنونم قشنگ ترین خواهر دنیا 🙏

منم برای حاجت روایی شما و استارتر عزیز ۱۰ تا حمد خوندم ، الهی امشب شب برآورده شدن تمام آرزوهای قشنگتون باشه 🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

نماز شب برای حاجت روایی عالیه خودم تو اوج ناامیدی تو همین سایت با معجزه نماز شب آشنا شدم و کمتر از ۳ ماه برام معجزه کرد حتی اگه شده ۲یا۱ رکعت نیم ساعت قبل از اذان صبح بعدش استغفار و دعا

ممنونم قشنگ ترین خواهر دنیا 🙏منم برای حاجت روایی شما و استارتر عزیز ۱۰ تا حمد خوندم ، الهی امشب شب ...

حاجت روا باشید خواهر جون 💚

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️