ازدواج دختری که دانشجوی دندانه پدرش فوقالعاده آدم پولداریه ولی معتاده و پدرومادرش از هم جدا شدن با پسری که خانواده خوبی دارن ولی وضع مالیشون خوب نیست پسره اهل هیچی نیست خیلی کاریه ماشین داره قبل اینکه بدونه پدره دختره کیه عاشقشه و دختره رو خیلی میخواد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مادره دختره ناراضیه میگه تو دکتری نباید با این ازدواج کنی خانواده دختره خیلی خیلی خیلی ثروتمندن میگه ...
کاملا درست میگه دختر تو رفاه کامل بوده همیشه همه چی بوده حالا ی دفعه ای نتونه دوام نمیاره همه چی عشق نیس مهم ولی باز آدم تو زندگی زیر ی سقف خیلی چیزها مهمترین هست
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم