2777
2789
برای من اخلاق و خانواده مهم ترین چیزهبعد دختر میدونه با شرایط اون اقا زندگی کنه؟!

پدر دختره براش همه چی تامین میکنه گفتم ک خیلی خیلی ثروتمنده

مشاور کنکور هستم هر سوالی داشتید درخدمتم❤️
میدونه مسئله پدر رو و اینکه پدر دختره با اینکه معتاده ولی از این معتادای ضایع نیست و خیلی هم پولداره ...

خب اخه خانواده ام مهمه که دختره مشکل داره توش 

از طرفی اختلاف طبقاتی جایگاه اجتماعی هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم برای خودم نیست برای یکی از شاگردامه که امسال دندان قبول شده پسره مکانیکه

اگه پسر خوب و چشم پاکیه چرا که نه

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

حالا که بحثشه بقیه هم بگن ازدواج وکیل با دانشجو پزشکی چطوره به نظرتون؟ بعدا مشکل پیش نمیاد؟ 

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

اصلا اعتیاد پدره چیزی نیست که دختره واسه خودش نقطه ضعف کردهخیلی از اقوان کلا اعتیاد رسم بزرگانشونه😄

چی بگم والا زنگ زد با من مشورت کرد منم گفتم با شماها در میون بزارم ببینم کسی تجربه مشابه داره

خب اخه خانواده ام مهمه که دختره مشکل داره توش از طرفی اختلاف طبقاتی جایگاه اجتماعی هست

نمیدونم والا ولی پسره خیلی خوب و چشم پاکه

فوق العاده پسر خوبیع

یه فرصت بده بیان خونه همو ببینن

ولی رو حرفش مامانش نره که بعدا پشیمون میشه

مامانش شاید دید پسره رو خوشش اومد

یه فرصت بده بیان خونه همو ببیننولی رو حرفش مامانش نره که بعدا پشیمون میشهمامانش شاید دید پسره رو خوش ...

مامانش خیلی پسره رو دوس داره میگه که خیلی خوبه ولی میگه به دختر من نمیخوره

مادره دختره ناراضیه میگه تو دکتری نباید با این ازدواج کنی خانواده دختره خیلی خیلی خیلی ثروتمندن میگه ...

کاملا درست میگه دختر تو رفاه کامل بوده همیشه همه چی بوده حالا ی دفعه ای نتونه دوام نمیاره همه چی عشق نیس مهم ولی باز آدم تو زندگی زیر ی سقف خیلی چیزها مهمترین هست

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کاملا درست میگه دختر تو رفاه کامل بوده همیشه همه چی بوده حالا ی دفعه ای نتونه دوام نمیاره همه چی عشق ...

پدر دختره میگه حالا ک دخترم دوسش داره براش خونه هم میدم دختره ماشین داره میگم ارثشو زودتر میدم ک دخترم اذیت نشه تو زندگیش

پدر دختره میگه حالا ک دخترم دوسش داره براش خونه هم میدم دختره ماشین داره میگم ارثشو زودتر میدم ک دخت ...

خوبه تا آخر عمر اینجوری بشه ولی حتما بهش بگو بزار پسر عشقش ثابت کنه بعد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم