2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو تو بیا ببینش بعد با ی مشاور زن رو ب روش کن دهنش بسته بشه روش سیاه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بگو حداقل مشاور سرش به تنش می ارزه ولی تو با هر بی سرو پایی میری خخخ

😂 دقیقا ولی این خیلی احمقه خانوادش هم همینن وقتی عصبانیه نمی‌فهمه چی داره میگه 

بهش گفتم اینقدر احمقی که هنوز نمیدونی مشاور میتونه زن هم باشه

این آلت ب دستا فک میکنن همه مث خودشونن بگو کافر همه را ب کیش خود پندارد جات باشم میبرمش پیش مشاور بعد شروع میکنم ها چیه تا زنه رو دیدی دست و پاتو گم کردی 

سست شدی 

نگاه هرز مینداختی 

چشم چرون یعنی انقد بش بگو ک دیگه زر مفت نزنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....